Snoozzz Slabbetjes en Spuugdoekjes

 

Geef je kindje een handig spuugdoekje van Snoozzz. Enkele spuugdoekjes kun je ook gebruiken als slabbetje. Deze spuugdoekjes zijn extra lang. Je kunt ze om de hals van je kindje leggen.

Lees meer...

 

Perfecte materialen

Vaak zijn deze spuugdoekjes gemaakt van badstof. Dit materiaal voelt zacht aan, neemt gemakkelijk vocht op en is ook heel snel weer droog. Badstof was je ook heel gemakkelijk uit in de wasmachine. Het is dus een ideale stof voor een spuugdoekje.

 

Over Snoozzz

Snoozzz maakt kwalitatief goede babyproducten die voor je kindje veiligheid en geborgenheid bieden. Het merk Snoozzz kwam tot stand toen twee jonge ouders verzorgingsproducten zochten voor hun kindje die voldeden aan hun wensen. Hun eerste artikel was een slaapwikkel, die voorkomt dat je kindje tijdens het slapen op zijn buik rolt of tussen de dekens gaat liggen. Met een slaapwikkel blijft je kindje altijd op dezelfde manier in bed liggen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Snoozzz Spuugdoek

    De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij de Snoozzz spuugdoek. De spuugdoek is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal en beschikt over een ergonomische, ovale vorm.
    8,-
1 Resultaten