doomoo

Voedingkussens

Een voedingskussen geeft je net dat beetje extra comfort waar je op zit te wachten. Het voedingskussen zorgt voor een perfecte ondersteuning tijdens de zwangerschap of het voeden van je kindje. Zo hebben jij en je kindje er beide profijt van.

Lees meer...

Tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap slaap je misschien wel minder lekker met een dikke buik. Een zwangerschapskussen kan jou helpen om een prettige slaaphouding te vinden. Ook is het fijn om een zwangerschapskussen te gebruiken wanneer je lekker op de bank wil zitten. Extra ondersteuning in je rug zorgt ervoor dat je net wat lekkerder zit.

Tijdens het voeden

Geef je je kind borst- of flesvoeding? Gebruik het kussen dan om zelf een ontspannen en comfortabele houding aan te nemen. Het geeft je net iets meer ondersteuning. Of gebruik je het kussen liever voor je baby? Dat kan ook. Leg in dit geval de baby tijdens het voeden op het kussen. Je kind ligt dan net iets fijner.

Kleuren en design

Een voedingskussen hoeft er zeker niet saai uit te zien. In ons assortiment vind je tal van kussens met prachtige, trendy figuurtjes en modieuze kleurtjes, bijvoorbeeld de Doomoo voedingskussens. Kies het exemplaar dat helemaal bij jou past!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Mundo Melocotón Organic Voedingskussenhoes Polly

  De Mundo Melocotón Organic Voedingskussenhoes Polly is altijd handig wanneer je een voedingskussen gebruikt. De stijlvolle hoes beschermt het kussen tijdens het voeden en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  37,95
 • Quick view

  Mundo Melocotón La Linea Voedingskussenhoes Anthracite

  De Mundo Melocotón La Linea Voedingskussenhoes Anthracite is altijd handig wanneer je een voedingskussen gebruikt. De stijlvolle hoes beschermt het kussen tijdens het voeden en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  35,95
 • Quick view

  Mundo Melocotón Mar I Mar Voedingskussenhoes Indigo

  De Mundo Melocotón Mar I Mar Voedingskussenhoes Indigo is altijd handig wanneer je een voedingskussen gebruikt. De stijlvolle hoes beschermt het kussen tijdens het voeden en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  37,95
3 Resultaten