6 Resultaten
6 Resultaten

Trixie voedingskussenhoezen

 

Wanneer je je kindje borstvoeding of een flesje geeft is het handig om gebruik te maken van een voedingskussen. Je kunt een voedingskussen namelijk gebruiken als ondersteuning voor je arm of je baby zodat hij of zij tijdens het drinken goed ligt. Om het voedingskussen schoon te houden kun je gebruik maken van een voedingskussenhoes. Bij Babypark zijn er diverse voedingskussens- en hoezen verkrijgbaar.

 

Hippe Trixie voedingskussenhoezen

Van Trixie zijn er hele hippe voedingskussenhoezen verkrijgbaar voor de Babylonia Form Fix voedingskussen of de Theraline voedingskussen. Zo zijn er Trixie voedingskussenhoezen met moderne dessins zoals geometrische figuren, maar bijvoorbeeld ook met diertjes zoals katten en krokodillen. De Trixie voedingskussenhoezen zijn gemaakt van 100% katoen, kunnen gemakkelijk van het voedingskussen verwijderd worden en zijn wasbaar in de wasmachine.

 

Over Trixie

Het merk Trixie komt uit België en is een fris en jong label voor baby’s, peuters en kleuters. Het assortiment van Trixie bestaat uit allerlei textielproducten voor bedtijd, badtijd en etenstijd. Trixie producten zien er leuk uit door de originele en kleurrijke prints. Bij Babypark zijn er naast de Trixie voedingskussenhoezen ook andere producten van Trixie verkrijgbaar zoals Trixie slabbetjes, Trixie badcapes, Trixie verzorgingsmanden en Trixie pyjama’s. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.