Baby’s Only voetenzakken

Maak het autostoeltje van je kindje compleet met een Baby’s Only voetenzak. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Baby’s Only voetenzakken. Onze Baby’s Only voetenzakken zijn meestal verkrijgbaar in allerlei kleuren. Veel voetenzakken zijn effen, maar sommige zijn gemaakt van trendy stofjes met leuke figuurtjes. Het is maar net waar je van houdt. De meeste Baby’s Only voetenzakken zijn het hele jaar door te gebruiken. Sommige Baby’s Only voetenzakken zijn speciaal voor één seizoen gemaakt. Bijna elke voetenzak van Baby’s Only heeft aan de zijkant een rits, zodat je je kindje lekker gemakkelijk in de voetenzak neerlegt of eruit haalt. Lees meer...

Een Baby’s Only voetenzak voor een Maxi-Cosi autostoeltje

De meeste Baby’s Only voetenzakken zijn op maat gemaakt voor Maxi-Cosi autostoeltjes. In deze Baby’s Only voetenzakken zitten meestal speciale openingen voor de gordels. Je haalt de 3-punts of 5-punts gordel van het autostoeltje gewoon door de voetenzak van Baby’s Only heen. Je kunt de 3-punts gordel dus gewoon blijven gebruiken. In de productbeschrijvingen staat meestal beschreven voor welke specifieke Maxi-Cosi autostoeltjes de voetenzakken precies zijn gemaakt. Sommige Baby’s Only voetenzakken passen ook perfect in behaalde modellen Cybex, Stokke, Mima of Nuna autostoeltjes.

Over Baby’s Only

Baby’s Only is gespecialiseerd in traditioneel breiwerk voor baby’s in een modern jasje. Het merk is ontstaan vanuit liefde voor gebreide stoffen en fashion. Ook een Baby’s Only voetenzak is meestal gemaakt van gebreide stoffen. Breisels voelen extra comfortabel aan. Ze zijn heel luchtdoorlatend en houden tegelijkertijd goed de warmte vast. Dat maakt gebreide stoffen perfect voor Baby’s Only voetenzakken. De Baby’s Only voetenzak van jouw wensen bestel je snel en gemakkelijk online via onze webshop. Ontvangen wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaal je ook direct? Dan bezorgen wij jouw aankoop in de meeste gevallen al de volgende dag bij je thuis.Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Voetenzak

  In deze Baby's Only Kabel Voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje of reiswieg. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardige materialen met zachte voering en uitgerust met gordelopeningen.
  67,96
 • Quick view

  Baby's Only Classic Voetenzak

  In deze Baby's Only Classic Voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje of reiswieg. Gemaakt van hoogwaardige materialen met zachte voering en uitgerust met gordelopeningen.

  Normale prijs: 71,99

  Special Price 67,96

 • Quick view

  Baby's Only Flavor Voetenzak

  In deze Baby's Only Flavor voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Gemaakt van hoogwaardige materialen met zachte voering en uitgerust met gordelopeningen.

  Normale prijs: 72,63

  Special Price 67,96

 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Voetenzak

  In deze Baby's Only Sparkle Voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje of reiswieg. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardige materialen met zachte voering en uitgerust met gordelopeningen.
  67,96
 • Quick view

  Baby's Only Sun Voetenzak

  In deze Baby's Only Sun voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Gemaakt van hoogwaardige materialen met zachte voering en uitgerust met gordelopeningen.

  Normale prijs: 79,95

  Special Price 53,99

 • Quick view

  Baby's Only Reef Zomer Voetenzak

  In deze Baby's Only Reef Zomer Voetenzak ligt je kindje veilig in een groep 0 autostoeltje of reiswieg van de kinderwagen. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van gordelopeningen.

  Normale prijs: 79,95

  Special Price 67,96

 • Quick view

  Baby's Only Rock Voetenzak

  In deze Baby's Only Rock Voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje of reiswieg. De stijlvolle voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over gordelopeningen.

  89,95

  55,19

 • Quick view

  Baby's Only Sense Voetenzak

  In de stijlvolle Baby's Only Sense Voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje of reiswieg. Gemaakt van hoogwaardig materiaal met zachte voering en uitgerust met gordelopeningen.
  59,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Zomer Voetenzak

  In deze Baby's Only Zomer Voetenzak Classic ligt je kindje veilig en niet te warm in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Gemaakt van kwalitatief materiaal met wafelstof voering en uitgerust met gordelopeningen.

  Normale prijs: 66,45

  Special Price 59,46

 • Quick view

  Baby's Only Cable Zomer Voetenzak

  In deze Baby's Only Cable Zomer Voetenzak ligt je kindje veilig en niet te warm in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Gemaakt van kwalitatief materiaal met wafelstof voering en uitgerust met gordelopeningen.

  Normale prijs: 59,46

  Special Price 51,77

 • Quick view

  Baby's Only Voetenzak Kabel Classic Roze

  In deze Baby's Only Voetenzak Kabel Classic Roze ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje of reiswieg. Gemaakt van hoogwaardige materialen met zachte voering en uitgerust met gordelopeningen.

  79,95

  67,96

 • Quick view

  Baby's Only Zomer Voetenzak Sun

  In deze Baby's Only Zomer Voetenzak Sun ligt je kindje veilig en niet te warm in een groep 0 autostoeltje of reiswieg. Gemaakt van kwalitatief materiaal met wafelstof voering en uitgerust met gordelopeningen.
  69,95
12 Resultaten
Trustpilot