Bemini voetenzakken

 

Dankzij een Bemini voetenzak geniet je kindje onderweg van een groot comfort. Sommige voetenzakken bevatten zelfs een afneembare muts. Bemini voetenzakken zijn gemaakt van stoffen die heel prettig aanvoelen voor je kindje, zoals jersey katoen.

 

Lees meer...

Praktische details van Bemini voetenzakken

In de meeste Bemini voetenzakken zitten openingen voor een 3-punts of een 5-punts veiligheidsgordel, of allebei. Dankzij de verstelbare drukknopen kun je zelf kiezen hoe strak je de voetenzak om je kindje heen doet. Verder heeft een Bemini voetenzak soms een reflecterende strook, zodat de voetenzak goed zichtbaar is in het donker.

 

Over Bemini

Bemini is een Belgisch merk van heerlijke, zachte textielproducten voor je kindje. Het welzijn van je kindje staat bij Bemini op nummer één. Verder vindt Bemini het ook belangrijk dat alle producten gebruiksvriendelijk zijn. Alle Bemini voetenzakken, swaddles, boxkleden, wiegdekens en slaapzakken zijn met oog voor detail gemaakt en strikt gecontroleerd.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bemini Biside Softy Stary Voetenzak

  De Bemini Biside Softy Stary Voetenzak is heerlijk warm en comfortabel. De voetenzak is geschikt voor alle groep 0 en 1 autostoelen en kan ook gebruikt worden voor in de kinderwagen of reiswieg.
  69,90
 • Quick view

  Bemini Biside Bamboe Voetenzak Grizou

  De Bemini Biside Bamboe Voetenzak Grizou is heerlijk warm en comfortabel. De voetenzak is geschikt voor alle groep 0 en 1 autostoelen en kan ook gebruikt worden voor in de kinderwagen of reiswieg.
  64,90
2 Resultaten