Römer voetenzakken

 

Maak jouw Britax Römer kinderwagen compleet met een Römer voetenzak. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Römer voetenzakken. Alle Römer voetenzakken zijn stuk voor stuk heel comfortabel voor je kindje en praktisch in gebruik. Römer voetenzakken zijn verkrijgbaar in een kleur die helemaal van deze tijd is.

 

Lees meer...

Het comfort van Römer voetenzakken

Sommige Römer voetenzakken zijn gemaakt voor kinderen vanaf de geboorte tot de leeftijd van 3 jaar, zoals de Britax Römer Affinity. Deze voetenzak is dus lekker lang te gebruiken. De Britax Römer Affinity heeft een geplooid hoofddeel dat je kindje extra ondersteuning geeft. Je kindje is dus van hoofd tot voeten ondersteund. Deze Römer voetenzak is te gebruiken in de wandelwagens B-DUAL, B-SMART, B-AGILE, B-MOBILE. Verder zijn Römer voetenzakken heerlijk warm gevoerd. In een Römer voetenzak komt je kindje niets tekort. Römer voetenzakken zijn ook heel gebruiksvriendelijk. Vaak is een voetenzak van Römer gemakkelijk open te ritsen om je kindje in de voetenzak te leggen. Wordt de voetenzak vies, dan was je deze gewoon uit in de wasmachine. Römer voetenzakken zijn over het algemeen wasmachinebestendig. Meer gedetailleerde informatie vind je in de productbeschrijvingen.

 

Over Römer

De veiligheid van je kindje heeft bij Römer de hoogste prioriteit. Al jaren is dit merk een trendsetter op het gebied van veilige autostoeltjes. Veel veiligheidsdetails aan autostoeltjes zijn door Römer zelf ontworpen. Behalve autostoeltjes maakt Römer ook hele praktische en veilige kinderwagens. Ook de bijpassende accessoires, zoals voetenzakken van Römer, zijn veilig en van goede kwaliteit. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een gebruiksvriendelijke en comfortabele Römer voetenzak online via onze webshop. Indien wij vandaag vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, bezorgen wij jouw aankoop al de volgende dag bij je thuis, tenzij de voetenzak van Römer niet bij ons op voorraad is.Lees minder...
1 Resultaten
1 Resultaten