4 Resultaten
 • Quick view Bugaboo Atelier Voetenzak

  Bugaboo Atelier Voetenzak

  Uit voorraad leverbaar

  129,95

  109,95

 • Quick view Bugaboo High Performance Voetenzak

  Bugaboo High Performance Voetenzak

  Uit voorraad leverbaar
  179,-
 • Quick view Bugaboo Voetenzak

  Bugaboo Voetenzak

  Uit voorraad leverbaar
  99,95
4 Resultaten

Bugaboo voetenzakken

 

Maak jouw Bugaboo kinderwagen compleet met een bijpassende Bugaboo voetenzak. De meeste Bugaboo voetenzakken passen perfect bij een bepaald type Bugaboo kinderwagen. Alle Bugaboo voetenzakken zijn heerlijk warm en voelen prettig aan. Sommige Bugaboo voetenzakken zijn extra comfortabel, doordat deze gevuld zijn met een donsverenvulling.

 

Waterafstotende Bugaboo voetenzakken

Bugaboo voetenzakken zijn over het algemeen gemaakt van waterafstotend materiaal. Tegelijkertijd zijn deze voetenzakken wel heel luchtdoorlatend. Dit komt meestal door het gebruik van bamboehoutskool met ademende vezels. Bugaboo voetenzakken zijn naast waterafstotend in veel gevallen ook vlekafstotend, dankzij een goede coating.

 

Bugaboo voetenzakken met rits en trekkoord

De meeste Bugaboo  voetenzakken hebben zowel aan de bovenkant als aan de onderkant een rits. Hierdoor is de voetenzak aan beide kanten te openen. Verder zijn veel Bugaboo voetenzakken ook gedeeltelijk te openen met het trekkoord. Met dit trekkoord kun je de voetenzak ook volledig sluiten. Je past de voetenzak dus telkens aan de weeromstandigheden en de wensen van je kindje aan.