Bugaboo voetenzakken

 

Maak jouw Bugaboo kinderwagen compleet met een bijpassende Bugaboo voetenzak. De meeste Bugaboo voetenzakken passen perfect bij een bepaald type Bugaboo kinderwagen. Alle Bugaboo voetenzakken zijn heerlijk warm en voelen prettig aan. Sommige Bugaboo voetenzakken zijn extra comfortabel, doordat deze gevuld zijn met een donsverenvulling.

 

Lees meer...

Waterafstotende Bugaboo voetenzakken

Bugaboo voetenzakken zijn over het algemeen gemaakt van waterafstotend materiaal. Tegelijkertijd zijn deze voetenzakken wel heel luchtdoorlatend. Dit komt meestal door het gebruik van bamboehoutskool met ademende vezels. Bugaboo voetenzakken zijn naast waterafstotend in veel gevallen ook vlekafstotend, dankzij een goede coating.

 

Bugaboo voetenzakken met rits en trekkoord

De meeste Bugaboo  voetenzakken hebben zowel aan de bovenkant als aan de onderkant een rits. Hierdoor is de voetenzak aan beide kanten te openen. Verder zijn veel Bugaboo voetenzakken ook gedeeltelijk te openen met het trekkoord. Met dit trekkoord kun je de voetenzak ook volledig sluiten. Je past de voetenzak dus telkens aan de weeromstandigheden en de wensen van je kindje aan.Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Atelier Voetenzak

  Met de Bugaboo Atelier Voetenzak maak je jouw Bugaboo kinderwagen helemaal klaar voor koude dagen. De voetenzak is vocht- en temperatuurregulerend zodat je kindje heerlijk zit in de uitwasbare Bugaboo Voetenzak.

  139,95

  109,95

 • Quick view

  Bugaboo High Performance Voetenzak

  Een warme Bugaboo High Performance voetenzak voor in de Bugaboo kinderwagens. De voetenzak is voorzien van twee afneembare hoezen voor verschillende seizoenen.
  161,-
 • Quick view

  Bugaboo Voetenzak

  Met de Bugaboo Voetenzak maak je jouw Bugaboo kinderwagen helemaal klaar voor koude dagen. De voetenzak is vocht- en temperatuurregulerend zodat je kindje heerlijk zit in de uitwasbare Bugaboo Voetenzak.
  85,-
 • Quick view

  Bugaboo High Performance Voetenzak Stellar

  Een warme Bugaboo High Performance Voetenzak Stellar voor in de Bugaboo kinderwagens. De voetenzak is voorzien van twee afneembare hoezen voor verschillende seizoenen.

  199,95

  169,-

4 Resultaten