Bugaboo voetenzakken

Maak jouw Bugaboo kinderwagen compleet met een bijpassende Bugaboo voetenzak. De meeste Bugaboo voetenzakken passen perfect bij een bepaald type Bugaboo kinderwagen. Alle Bugaboo voetenzakken zijn heerlijk warm en voelen prettig aan. Sommige Bugaboo voetenzakken zijn extra comfortabel, doordat deze gevuld zijn met een donsverenvulling. Lees meer...

Waterafstotende Bugaboo voetenzakken

Bugaboo voetenzakken zijn over het algemeen gemaakt van waterafstotend materiaal. Tegelijkertijd zijn deze voetenzakken wel heel luchtdoorlatend. Dit komt meestal door het gebruik van bamboehoutskool met ademende vezels. Bugaboo voetenzakken zijn naast waterafstotend in veel gevallen ook vlekafstotend, dankzij een goede coating.

Bugaboo voetenzakken met rits en trekkoord

De meeste Bugaboo  voetenzakken hebben zowel aan de bovenkant als aan de onderkant een rits. Hierdoor is de voetenzak aan beide kanten te openen. Verder zijn veel Bugaboo voetenzakken ook gedeeltelijk te openen met het trekkoord. Met dit trekkoord kun je de voetenzak ook volledig sluiten. Je past de voetenzak dus telkens aan de weeromstandigheden en de wensen van je kindje aan.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo All Season Voetenzak

  Met de Bugaboo All Season Voetenzak is jouw Bugaboo kinderwagen klaar voor alle seizoenen. De voetenzak is vocht- en temperatuur regulerend zodat je kindje heerlijk comfortabel zit tijdens de wandeling.
  139,95
 • Quick view

  Bugaboo Performance Winter Voetenzak

  Met de Bugaboo Performance Winter Voetenzak is jouw Bugaboo kinderwagen klaar voor de herfst en winter. De voetenzak is vocht- en temperatuurregulerend zodat je kindje heerlijk zit tijdens de wandeling.

  189,95

  189,-

2 Resultaten
Trustpilot