Cybex voetenzakken

Vul jouw Cybex autostoeltje of kinderwagen aan met een comfortabele Cybex voetenzak. In Cybex voetenzakken zitten openingen voor de gordels, zodat deze perfect in een autostoeltje of een kinderwagen passen. In de productbeschrijvingen lees je voor welk Cybex autostoeltje of kinderwagen de voetenzak bedoeld is. Lees meer...

Cybex voetenzakken van comfortabel materiaal

Veel Cybex voetenzakken zijn vanbinnen gevoerd met fleece. Deze stof voelt lekker zacht aan en is ook heel ademend. De buitenkant van de voetenzak is vaak waterafstotend. Je kindje krijgt dus optimale bescherming tegen weer en wind.

Stoere Cybex voetenzakken

Cybex voetenzakken zien er heel leuk uit. Sommige Cybex voetenzakken zijn versierd met een stoere afbeelding aan de buitenkant of camouflagestof in legergroen. De meeste Cybex voetenzakken zijn verkrijgbaar in meerdere, hippe kleuren. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een comfortabele Cybex voetenzak online via onze webshop!Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Karolina Kurkova Voetenzak

  In de Cybex Karolina Kurkova Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.
  209,95
 • Quick view

  Cybex Petticoat Voetenzak Red

  In deze stijlvolle Cybex Petticoat Voetenzak Red wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.

  219,95

  169,95

 • Quick view

  Cybex We The Best Voetenzak Blue

  In deze stijlvolle Cybex We The Best Voetenzak Blue wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.
  189,95
 • Quick view

  Cybex Platinum Simply Flowers Voetenzak

  In de Cybex Platinum Simply Flowers Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.
 • Quick view

  Cybex Platinum Voetenzak

  In de Cybex Platinum Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.
 • Quick view

  Cybex Z Voetenzak

  In de Cybex Z Voetenzak zit je kindje heerlijk warm en wordt het optimaal beschermd tegen kou en wind. De voetenzak sluit perfect aan op het Cybex Cloud Z autostoeltje.
  99,95
 • Quick view

  Cybex Platinum Spring Blossom Voetenzak

  In de Cybex Platinum Spring Blossom Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.
  169,95
 • Quick view

  Cybex Scuderia Ferrari Voetenzak

  In de Cybex Scuderia Ferrari Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gemaakt in samenwerking met Ferrari en geschikt voor de Cybex Priam en Mios kinderwagen.
 • Quick view

  Cybex Aton Winter Voetenzak Black Grey

  In de Cybex Aton Winter voetenzak word je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met fleece en sluit naadloos aan op het Cybex Aton autostoeltje.
  79,95
 • Quick view

  Cybex Snøgga Voetenzak

  In de Cybex Snøgga Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De lichtgewichte voetenzak is voorzien van warm en ademend ThinsulateTM-vulling en wasbaar in de wasmachine.

  79,95

  71,68

10 Resultaten
Trustpilot