Cybex voetenzakken

 

Vul jouw Cybex autostoeltje of kinderwagen aan met een comfortabele Cybex voetenzak. In Cybex voetenzakken zitten openingen voor de gordels, zodat deze perfect in een autostoeltje of een kinderwagen passen. In de productbeschrijvingen lees je voor welk Cybex autostoeltje of kinderwagen de voetenzak bedoeld is.

 

Lees meer...

Cybex voetenzakken van comfortabel materiaal

Veel Cybex voetenzakken zijn vanbinnen gevoerd met fleece. Deze stof voelt lekker zacht aan en is ook heel ademend. De buitenkant van de voetenzak is vaak waterafstotend. Je kindje krijgt dus optimale bescherming tegen weer en wind.

 

Stoere Cybex voetenzakken

Cybex voetenzakken zien er heel leuk uit. Sommige Cybex voetenzakken zijn versierd met een stoere afbeelding aan de buitenkant of camouflagestof in legergroen. De meeste Cybex voetenzakken zijn verkrijgbaar in meerdere, hippe kleuren. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een comfortabele Cybex voetenzak online via onze webshop!Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Karolina Kurkova Voetenzak

  In de Cybex Karolina Kurkova Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.
  169,95
 • Quick view

  Cybex Platinum Voetenzak

  In de Cybex Platinum Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.
  129,95
 • Quick view

  Cybex Mios Voetenzak

  De Cybex Mios Voetenzak is perfect te combineren met de Cybex Mios Kinderwagen. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece en voor de buitenkant is gekozen voor waterafstotend materiaal met lederen accenten.
  109,95
 • Quick view

  Cybex Mios Koi Voetenzak Mid Grey

  De Cybex Mios Koi Voetenzak Mid Grey is perfect te combineren met de Cybex Mios Kinderwagen. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece en voor de buitenkant is gekozen voor waterafstotend materiaal met lederen accenten.
  169,95
 • Quick view

  Cybex Aton Winter Voetenzak Black Grey

  In de Cybex Aton Winter voetenzak word je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met fleece en sluit naadloos aan op het Cybex Aton autostoeltje.
  79,95
5 Resultaten