Elodie Details voetenzakken

Maak jouw kinderwagen of autostoeltje extra comfortabel met een Elodie Details voetenzak. Het voordeel van Elodie Details voetenzakken is dat deze meestal universeel zijn, wat betekent dat ze prima passen in de meeste kinderwagens, autostoeltjes en buggy’s. Elodie Details voetenzakken bevatten gaten voor de veiligheidsgordel. Lees meer...

Afritsbaar bovenstuk

Elodie Details voetenzakken zijn meestal geschikt voor zowel de zomer als de winter. Het bovenstuk van een Elodie Details voetenzak is meestal open te ritsen. Dat is ideaal tijdens zomerse dagen. Je kindje heeft dan wat verkoeling.

In stijl reizen met Elodie Details voetenzakken

Elodie Details  voetenzakken zien er heel sfeervol uit. Veel Elodie Details voetenzakken zijn gemaakt van stoffen met leuke motiefjes. Andere Elodie Details voetenzakken bestaan aan de buitenkant uit vachtachtig materiaal. Elodie Details voetenzakken zien er echt heel bijzonder uit. Dankzij zo’n voetenzak ga je in stijl met je kindje op pad.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Voetenzak Alcantara

  In deze Elodie Details Voetenzak Alcantara ligt je kindje veilig en warm in de kinderwagen. De voetenzak van Elodie Details is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting.

  149,-

  126,65

 • Quick view

  Elodie Details Voetenzak Tidemark Drops

  In deze Elodie Details Voetenzak Tidemark Drops ligt je kindje veilig en warm in de kinderwagen. De voetenzak van Elodie Details is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting.
  149,-
 • Quick view

  Elodie Details Voetenzak Lily White

  In deze Elodie Details Voetenzak Lily White ligt je kindje veilig en warm in de kinderwagen. De voetenzak van Elodie Details is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting.
  199,-
 • Quick view

  Elodie Details Voetenzak Burned Clay

  In deze Elodie Details Voetenzak Burned Clay ligt je kindje veilig en warm in de kinderwagen. De voetenzak van Elodie Details is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting.

  149,-

  126,65

 • Quick view

  Elodie Details Voetenzak Pure Khaki

  In deze Elodie Details Voetenzak Pure Khaki ligt je kindje veilig en warm in de kinderwagen. De voetenzak van Elodie Details is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting.
  149,-
5 Resultaten
Trustpilot