House of Jamie voetenzakken

House of Jamie heeft comfortabele en stijlvolle voetenzakken. Je kunt de voetenzakken gebruiken in een autostoeltje, kinderwagen of bedje. De voetenzakken zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en prints. Dit betekent dus dat er voor vrij wel voor iedereen een voetenzak is die aansluit bij jou stijl. Je kunt op onze website alles bekijken van het merk House of Jamie, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze megastores.

Lees meer...

Comfort van de House of Jamie voetenzakken

De House of Jamie voetenzak geeft je kindje een comfortabel en warm gevoel. Je kunt de voetenzak op verschillende manieren gebruiken, dit is natuurlijk ideaal. Je kan de House of Jamie voetenzak gemakkelijk overal mee naartoe nemen zo kun je je kindje overal een warme en veilige plek geven. Ook beschikt de House of Jamie voetenzak over handige openingen waar de gordels van een autostoeltje doorheen kunnen. Aan de zijkant van de House of Jamie voetenzak zit een rits zodat je je kindje gemakkelijk in de House of Jamie voetenzak kan leggen.

Kwaliteit van House of Jamie voetenzakken

House of Jamie gebruikt voor de voetenzakken hoogwaardige materialen. Dit zorgt er voor dat de voetenzak extra zacht aan voelt op de huid van jou kindje. Je kunt gemakkelijker warm en veilig je kindje vervoeren met de House of Jamie voetenzak. Je kunt de House of Jamie voetenzak wassen op 40 graden. De House of Jamie voetenzak is overigens niet geschikt voor in de droger. Je kunt online eenvoudig bestellen en ons aanbod van House of Jamie bekijken. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  House of Jamie Voetenzak Snow Leopard Velvet

  In deze House of Jamie Voetenzak Snow Leopard Velvet ligt je kindje veilig in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  89,-
 • Quick view

  House of Jamie Voetenzak

  In deze House of Jamie Voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  89,-
 • Quick view

  House of Jamie Voetenzak Breton

  In deze House of Jamie Voetenzak Breton ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  89,-
3 Resultaten