Jollein voetenzakken

 

Jollein voetenzakken zijn vaak bedoeld voor gebruik in een autostoeltje. Bijna elke Jollein voetenzak bevat openingen voor de gordel, zodat je de 3-punts of 5-punts veiligheidsgordel van het autostoeltje gewoon gebruikt in combinatie met de Jollein voetenzak. De meeste Jollein voetenzakken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

 

Lees meer...

Jollein voetenzakken van katoen

Jollein voetenzakken zijn meestal gemaakt van 100% katoen. Deze stof voelt heel comfortabel aan en is luchtdoorlatend. Katoen neemt ook goed vocht op. Sommige Jollein voetenzakken zijn te combineren met een zonnekap in dezelfde stijl en kleur. Deze zonnekap is meestal ook gemaakt van katoen.

 

Voor universeel gebruik

Jollein voetenzakken passen in de meeste autostoeltjes. Meer informatie hierover vind je meestal terug in de productbeschrijvingen. Jollein voetenzakken bestel je snel en gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen de Jollein voetenzak bij je thuis.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Confetti Knit Voetenzak

  De Jollein Confetti Knit Voetenzak is heerlijk warm gevoerd en ideaal tijdens de koude dagen. De voetenzak is compatibel met vrijwel alle babyautostoeltjes en geschikt voor kinderen van 0-9 maanden.
  39,95
 • Quick view

  Jollein Graphic Voetenzak

  De Jollein Graphic Voetenzak is heerlijk warm gevoerd en ideaal tijdens de koude dagen. De voetenzak is compatibel met vrijwel alle babyautostoeltjes en geschikt voor kinderen van 0-9 maanden.
  39,95
 • Quick view

  Jollein Natural Knit Voetenzak

  De Jollein Natural Knit Voetenzak is warm gevoerd en heel comfortabel voor je kindje. De voetenzak is geschikt voor vrijwel iedere baby-autostoel en is perfect te combineren met de Jollein Natural Knit Zonnekap.
  39,95
 • Quick view

  Jollein Fancy Knit Voetenzak

  De Jollein Fancy Knit Voetenzak is warm gevoerd en ideaal tijdens de koude dagen. De voetenzak past in vrijwel ieder autostoeltje met een 3/5-punts gordel en is geschikt voor kinderen van 0-9 maanden.
  43,95
 • Quick view

  Jollein Safari Voetenzak

  De Jollein Safari Voetenzak is warm gevoerd en ideaal tijdens de koude dagen. De voetenzak past in vrijwel ieder autostoeltje met een 3/5-punts gordel en is geschikt voor kinderen van 0-9 maanden.
  39,95
5 Resultaten