Jollein voetenzakken

Jollein voetenzakken zijn vaak bedoeld voor gebruik in een autostoeltje. Bijna elke Jollein voetenzak bevat openingen voor de gordel, zodat je de 3-punts of 5-punts veiligheidsgordel van het autostoeltje gewoon gebruikt in combinatie met de Jollein voetenzak. De meeste Jollein voetenzakken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Lees meer...

Jollein voetenzakken van katoen

Jollein voetenzakken zijn meestal gemaakt van 100% katoen. Deze stof voelt heel comfortabel aan en is luchtdoorlatend. Katoen neemt ook goed vocht op. Sommige Jollein voetenzakken zijn te combineren met een zonnekap in dezelfde stijl en kleur. Deze zonnekap is meestal ook gemaakt van katoen.

Voor universeel gebruik

Jollein voetenzakken passen in de meeste autostoeltjes. Meer informatie hierover vind je meestal terug in de productbeschrijvingen. Jollein voetenzakken bestel je snel en gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen de Jollein voetenzak bij je thuis.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Basic Knit Voetenzak

  In deze stijlvolle Jollein Basic Knit Voetenzak ligt je kindje warm in de autostoel of kinderwagen. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  39,99
 • Quick view

  Jollein Teddy Voetenzak

  In deze stijlvolle Jollein Teddy Voetenzak ligt je kindje warm in de autostoel of kinderwagen. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  37,99
 • Quick view

  Jollein Bliss Knit Voetenzak

  In deze stijlvolle Jollein Bliss Knit Voetenzak ligt je kindje warm in de autostoel of kinderwagen. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  45,99
 • Quick view

  Jollein Spring Knit Voetenzak

  In deze Jollein Spring Knit Voetenzak ligt je kindje warm in de autostoel of kinderwagen. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.

  45,95

  40,99

 • Quick view

  Jollein River Knit Voetenzak

  In deze stijlvolle Jollein River Knit Voetenzak ligt je kindje warm in de autostoel of kinderwagen. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  45,99
5 Resultaten
Trustpilot