Joolz voetenzakken

Maak jouw Joolz kinderwagen extra comfortabel voor je kindje. Vul deze aan met een heerlijke Joolz voetenzak. Veel Joolz voetenzakken zijn zowel voor een Joolz reiswieg als voor een autostoeltje bedoeld. Joolz voetenzakken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn. Lees meer...

Met comfort van Joolz voetenzakken

Joolz voetenzakken zijn meestal gemaakt van organische katoenvezels. Dit materiaal voelt heel prettig aan voor je kindje. Het is vochtabsorberend, reguleert de warmte heel goed en is daarnaast ook lekker zacht. Dit katoen is dus het perfecte materiaal voor een aangename, warme Joolz voetenzak waarin je kindje heerlijk kan wegdromen.

Mooi en goed voor het milieu

Joolz voetenzakken hebben een stijlvol design en passen perfect bij jouw Joolz kinderwagen. Daarnaast is de voetenzak gemaakt van materialen die gezond zijn voor je kindje en goed zijn voor het milieu. Veel Joolz voetenzakken zijn zowel GOTS als OEKO-TEX 100 gecertificeerd.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Essentials Ribbed Nest

  Het Joolz Essentials Ribbed Nest is geschikt voor kinderen van 0-6 maanden en is te gebruiken in combinatie met een autostoeltje of kinderwagen.
  69,99
 • Quick view

  Joolz Essentials Nest

  Het Joolz Essentials Nest is geschikt voor kinderen van 0-6 maanden en is te gebruiken in combinatie met een autostoeltje of de reiswieg van de Joolz Day of de Joolz Geo kinderwagen. Zo zit je kindje heerlijk warm.
  69,99
2 Resultaten