Koeka voetenzakken

 

Geef je kindje onderweg extra warmte en comfort. Koop een Koeka voetenzak. Koeka voetenzakken zijn meestal universeel bruikbaar en dus geschikt voor de meeste autostoeltjes en/of kinderwagens. In een Koeka voetenzak zitten gordelopeningen voor een 3-punts of een 5-punts veiligheidsgordel.

 

Lees meer...

Het comfort van Koeka voetenzakken

Koeka producten vallen op door hun zachtheid. Ook Koeka voetenzakken voelen heerlijk zacht aan. Evenals andere Koeka items zijn ook Koeka voetenzakken vaak gemaakt van badstof of een stof die op badstof lijkt, zoals wafelstof. Dit materiaal is luchtdoorlatend, droogt gemakkelijk op en werkt warmteregulerend. Aan de bovenkant van Koeka voetenzakken zit meestal een mutje om het hoofdje van je kindje warm te houden.

 

Uitwasbaar in de wasmachine

Koeka voetenzakken zijn in principe uitwasbaar in de wasmachine, wat natuurlijk ideaal is. Wacht niet langer en koop vandaag nog een comfortabele Koeka voetenzak online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice.Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Oslo Wafel / Teddy Voetenzak

  In de Koeka voetenzak blijft je kindje heerlijk warm. De voetenzak dat gemaakt is van zachte materialen beschikt over een 3-puntsgordel opening, klittenbandsluiting en is te gebruiken van 0 - 6 maanden.
  59,99
 • Quick view

  Koeka Stockholm Voetenzak

  In de Koeka Stockholm Voetenzak blijft je kindje heerlijk warm. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en past dankzij de 3-puntsgordel opening in diverse groep 0 autostoelen.
  79,95
 • Quick view

  Koeka Antwerp Voetenzak

  In de Koeka Antwerp Voetenzak blijft je kindje heerlijk warm in het autostoeltje. De voetenzak is gemaakt van luchtig materiaal en past dankzij de drie- en vijfpuntsgordel opening in diverse autostoeltjes.
  75,-
 • Quick view

  Koeka Oslo Wafel / Teddy Buggy Voetenzak

  In de Koeka Oslo Wafel / Teddy Buggy Voetenzak blijft je kindje heerlijk warm in de buggy. De stijlvolle voetenzak is gemaakt van zacht materiaal en past dankzij de 3-puntsgordel opening in diverse buggy’s.
  67,95
4 Resultaten