Maxi-Cosi voetenzakken

Maak jouw Maxi-Cosi autostoeltje of kinderwagen compleet met een Maxi-Cosi voetenzak. Dankzij zo’n heerlijke, warme voetenzak heeft je kindje het onderweg niet snel te koud. Een Maxi-Cosi voetenzak is ook heel fijn als je kindje onderweg een dutje wil doen, bijvoorbeeld tijdens een lange autorit. Lees meer...

Maxi-Cosi voetenzakken voor elk moment

Veel Maxi-Cosi voetenzakken bestaan uit een boven- en een onderpand. In de zomer gebruik je alleen het onderpand. Sommige Maxi-Cosi voetenzakken zijn ook te gebruiken als onderdeken voor in het zitgedeelte van de buggy.

Lange tijd bruikbaar

Sommige Maxi-Cosi voetenzakken zijn lange tijd te gebruiken, bijvoorbeeld vanaf de leeftijd van 6 maanden tot 3,5 jaar. Deze en andere details vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen van de Maxi-Cosi voetenzakken. Jouw meest gewenste Maxi-Cosi voetenzak bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Autostoel Voetenzak

  De Maxi-Cosi Autostoel Voetenzak is comfortabel voor je kindje en gemakkelijk in gebruik. De voetenzak is voorzien van een heerlijk zachte voering en kan je in ieder Maxi-Cosi autostoeltje gebruiken.
  54,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi 2-in-1 Voetenzak

  De Maxi-Cosi 2-in-1 Voetenzak is warm en comfortabel voor je kindje en is gemakkelijk in gebruik. De bovenkant kan worden afgeritst zodat er een onderdeken voor in het zitgedeelte van de kinderwagen overblijft.

  Normale prijs: 74,90

  Special Price 67,99

2 Resultaten
Trustpilot