Maxi-Cosi voetenzakken

Maak jouw Maxi-Cosi autostoeltje of kinderwagen compleet met een Maxi-Cosi voetenzak. Dankzij zo’n heerlijke, warme voetenzak heeft je kindje het onderweg niet snel te koud. Een Maxi-Cosi voetenzak is ook heel fijn als je kindje onderweg een dutje wil doen, bijvoorbeeld tijdens een lange autorit. Lees meer...

Maxi-Cosi voetenzakken voor elk moment

Veel Maxi-Cosi voetenzakken bestaan uit een boven- en een onderpand. In de zomer gebruik je alleen het onderpand. Sommige Maxi-Cosi voetenzakken zijn ook te gebruiken als onderdeken voor in het zitgedeelte van de buggy.

Lange tijd bruikbaar

Sommige Maxi-Cosi voetenzakken zijn lange tijd te gebruiken, bijvoorbeeld vanaf de leeftijd van 6 maanden tot 3,5 jaar. Deze en andere details vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen van de Maxi-Cosi voetenzakken. Jouw meest gewenste Maxi-Cosi voetenzak bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Autostoel Voetenzak

  De Maxi-Cosi Autostoel Voetenzak is comfortabel voor je kindje en gemakkelijk in gebruik. De voetenzak is voorzien van een heerlijk zachte voering en kan je in ieder Maxi-Cosi autostoeltje gebruiken.

  Normale prijs: 59,-

  Special Price 48,54

 • Quick view

  Maxi-Cosi 2-in-1 Voetenzak

  De Maxi-Cosi 2-in-1 Voetenzak is warm en comfortabel voor je kindje en is gemakkelijk in gebruik. De bovenkant kan worden afgeritst zodat er een onderdeken voor in het zitgedeelte van de kinderwagen overblijft.
 • Quick view

  Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak

  De Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak houdt de voetjes van je kindje heerlijk op temperatuur. De voetenzak is dankzij de openingen voor de gordels te gebruiken op alle Maxi-Cosi buggy's en kinderwagens.

  95,-

  44,96

3 Resultaten
Trustpilot