Maxi-Cosi voetenzakken

 

Maak jouw Maxi-Cosi autostoeltje of kinderwagen compleet met een Maxi-Cosi voetenzak. Dankzij zo’n heerlijke, warme voetenzak heeft je kindje het onderweg niet snel te koud. Een Maxi-Cosi voetenzak is ook heel fijn als je kindje onderweg een dutje wil doen, bijvoorbeeld tijdens een lange autorit.

 

Lees meer...

Maxi-Cosi voetenzakken voor elk moment

Veel Maxi-Cosi voetenzakken bestaan uit een boven- en een onderpand. In de zomer gebruik je alleen het onderpand. Sommige Maxi-Cosi voetenzakken zijn ook te gebruiken als onderdeken voor in het zitgedeelte van de buggy.

 

Lange tijd bruikbaar

Sommige Maxi-Cosi voetenzakken zijn lange tijd te gebruiken, bijvoorbeeld vanaf de leeftijd van 6 maanden tot 3,5 jaar. Deze en andere details vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen van de Maxi-Cosi voetenzakken. Jouw meest gewenste Maxi-Cosi voetenzak bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Pebble Voetenzak

  In de Maxi-Cosi Pebble Voetenzak zit je kindje heerlijk warm en wordt het optimaal beschermd tegen kou en wind. De voetenzak sluit perfect aan op het Maxi-Cosi Pebble of Maxi-Cosi Pebble Plus autostoeltje.
  49,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi 2-in-1 Voetenzak

  De Maxi-Cosi 2-in-1 Voetenzak is warm en comfortabel voor je kindje en is gemakkelijk in gebruik. De bovenkant kan worden afgeritst zodat er een onderdeken voor in het zitgedeelte van de kinderwagen overblijft.
  64,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak

  De Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak houdt de voetjes van je kindje heerlijk op temperatuur. De voetenzak is dankzij de openingen voor de gordels te gebruiken op alle Maxi-Cosi buggy's en kinderwagens.

  95,-

  65,-

3 Resultaten