Meyco voetenzakken

Een voetenzak valt natuurlijk niet te missen in de wintermaanden. En met de Meyco voetenzak houd je je kindje warm in de kinderwagen of autostoel. Dit is ideaal voor wandelingen in de koudere dagen. Zo kunnen jij en je kindje nog steeds genieten van een heerlijke wandeling, ook als het buiten wat kouder is. Lees meer...

Design van de Meyco voetenzak

De Meyco voetenzakken zijn stijlvol en hebben een leuke kleur of print. Zo vervoer je je kindje niet alleen comfortabel maar ook in stijl. De Meyco voetenzak heeft een handige ritssluiting waardoor je je kindje gemakkelijk in en uit de Meyco voetenzak kan halen. En met de drukknopjes kan je de capuchon vast zetten voor je kindje. De Meyco voetenzak is echt een aanrader als je opzoek bent naar een stijlvolle en comfortabele voetenzak voor jouw kindje.

Kwaliteit en comfort van de Meyco voetenzak

De kwaliteit van de Meyco voetenzak is erg goed door de hoogwaardige materialen die gebruikt worden. Ook is de Meyco voetenzak voorzien van een opening voor een 3-puntsgordel zodat je de gordels van de autostoel of kinderwagen kunt blijven gebruiken als je kindje in de Meyco voetenzak zit. Doordat de Meyco voetenzak van hoogwaardige materialen is gemaakt, is de binnenzijde extra zacht. Je kindje wordt met de Meyco voetenzak beschermt tegen wind en kou. En door de extra zachte binnenzijde heeft je kindje veel comfort. Je kunt de Meyco voetenzak wassen in de wasmachine.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Panter Voetenzak Camel

  De stijlvolle Meyco Panter Voetenzak Camel is warm gevoerd en ideaal tijdens de koude dagen. De voetenzak past in vrijwel ieder autostoeltje met een 3 of 5-punts gordel en is geschikt voor kinderen van 0-9 maanden.
  39,95
 • Quick view

  Meyco Knit Basic Voetenzak

  De Meyco Knit Basic Voetenzak is warm gevoerd en ideaal tijdens de koude dagen. De voetenzak past in vrijwel ieder autostoeltje met een drie- en vijfpuntsgordel en is geschikt voor kinderen van 0-9 maanden.

  Normale prijs: 37,95

  Special Price 26,57

 • Quick view

  Meyco Knots Voetenzak

  De Meyco Knots Voetenzak is warm gevoerd en ideaal tijdens de koude dagen. De voetenzak past in vrijwel ieder autostoeltje met een 3-punts gordel en is geschikt voor kinderen van 0-9 maanden.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 31,95

 • Quick view

  Meyco Panter Voetenzak

  De Meyco Panter Voetenzak is warm gevoerd en ideaal tijdens de koude dagen. De voetenzak past in vrijwel ieder autostoeltje met een 3-punts gordel en is geschikt voor kinderen van 0-9 maanden.
4 Resultaten