Mundo Melocotón voetenzakken

 

Mundo Melocotón voetenzakken geven je kindje extra comfort in het autostoeltje. Zeker als je kindje weleens onderweg een dutje doet, is een Mundo Melocotón voetenzak heel fijn. In de voetenzak zitten openingen voor de gordel van het autostoeltje. De meeste Mundo Melocotón voetenzakken zijn geschikt voor zowel een 3-punts als een 5-punts veiligheidsgordel.

 

Lees meer...

Stijlvolle Mundo Melocotón voetenzakken

Mundo Melocotón voetenzakken zien er heel leuk uit. Veel exemplaren zijn gemaakt van leuke stofjes met stijlvolle motiefjes. Sommige Mundo Melocotón voetenzakken zijn effen, wat ook heel mooi is. Vaak zijn deze voetenzakken verkrijgbaar in stoere, sprekende tinten.

 

Het materiaal van Mundo Meloctón voetenzakken

Mundo Melocotón voetenzakken zijn meestal een combinatie van organisch katoen en polyester. De voetenzakken voelen lekker zacht aan, zoals we dat gewend zijn van Mundo Melocotón. De voetenzakken zijn uitwasbaar in de wasmachine, meestal op 30°C.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Mundo Melocotón Mar I Mar Voetenzak

  De Mundo Melocotón Mar I Mar Voetenzak is de ideale voetenzak voor in een autostoeltje met een 3- of 5-puntsgordel. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  69,95
 • Quick view

  Mundo Melocotón Organic Voetenzak Polly

  De Mundo Melocotón Organic Voetenzak Polly is de ideale voetenzak voor in een autostoeltje met een 3- of 5-puntsgordel. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  69,95
2 Resultaten