1 Resultaten
1 Resultaten

Heerlijk warme voetenzak voor de Römer autostoel

 

Op Babypark kun je snel en eenvoudig een Römer voetenzak online kopen. Kenmerkend voor de voetenzakken van Römer is dat ze heerlijk warm voor jouw kindje zijn. Op dit moment heeft Babypark de volgende Römer voetenzakken in de aanbieding.

 

De Römer B-Smart voetenzak
De Römer B-Smart voetenzak is een warme voetenzak en zorgt dat jouw kindje lekker warm blijft. Mede door het geplooide hoofddeel geeft de voetenzak extra ondersteuning aan het hoofdje van jouw kindje. De voetenzakken zijn uitwasbaar en kunnen gewoon in de wasmachine. De voetenzak is geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar.

 

De Römer Baby-Safe voetenzak
Deze voetenzak is uitermate geschikt voor de koude maanden. Ook is de voetenzak te gebruiken in de volgende wandelwagens: de B-Dual, de B-Smart, de B-Agile en de B-Mobile. De voetenzak is te gebruiken met een 3-punts- en 5-puntsgordel. Door de ritssluiting op het bovenste gedeelte van de voetenzak is de voetenzak handig in gebruik. Je kunt je kindje er heel gemakkelijk inleggen en ook weer uit de voetenzak halen. De voetenzak is daarom al geschikt voor kinderen vanaf 0 maanden, voor de pasgeborenen.