Titaniumbaby voetenzakken

De Titaniumbaby voetenzak is een universele voetenzak voor kinderwagens en buggy's. Ook is er een model voor baby autostoeltjes. Je kunt een Titaniumbaby voetenzak dus in vrij wel elke kinderwagen, buggy of babyautostoel plaatsen. De Titaniumbaby voetenzak houdt je kindje lekker warm in de wat koudere dagen. Zo kunnen jij en je kindje nog steeds genieten van een heerlijke wandeling ook als het wat kouder is. Lees meer...

Comfort en design van de Titaniumbaby voetenzak

De Titaniumbaby voetenzak biedt veel comfort door het fleece aan de binnenzijde. Dit zorgt ervoor dat de binnen extra zacht is en goed warm blijft. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over of je kindje het koud heeft. Dit is ideaal! je kindje wordt in de Titaniumbaby voetenzak beschermd tegen wind en regen. Het design van de Titaniumbaby voetenzak is eenvoudig en zwart van kleur, dit geeft een strakke uitstraling aan de Titaniumbaby voetenzak. Zo kun je de voetenzakken eenvoudig combineren met vrijwel iedere kinderwagen of baby autostoel.

Kwaliteit van de Titaniumbaby voetenzak

De kwaliteit van de Titaniumbaby voetenzak is erg goed. Ook is de Titaniumbaby voetenzak heel erg praktisch. Dit komt omdat de Titaniumbaby voetenzak universeel is. De Titaniumbaby voetenzak is voorzien van gordelopeningen zodat je kindje veilig in de voetenzak blijft zitten. De Titaniumbaby voetenzak is een goede aankoop als je een voetenzak wil met kwaliteit en comfort voor jouw kindje. Je kunt ons hele aanbod online bekijken en eenvoudig bestellen. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Titaniumbaby Autostoel Voetenzak Deluxe Melange

  De Titaniumbaby Autostoel Voetenzak Deluxe Melange is een universele voetenzak voor baby autostoeltjes. De voetenzak is gemaakt van waterafstotend materiaal en heeft een warme, zachte binnenzijde van fleece.

  26,50

  22,46

 • Quick view

  Titaniumbaby Voetenzak Deluxe Melange

  De Titaniumbaby Voetenzak Deluxe Melange is een universele voetenzak voor kinderwagens en buggy’s. De voetenzak is gemaakt van waterafstotend materiaal en heeft een warme, zachte binnenzijde van fleece.

  33,95

  30,56

2 Resultaten
Trustpilot