Trixie voetenzakken

Maak jouw kinderwagen of autostoeltje compleet met een Trixie voetenzak. Veel Trixie voetenzakken zijn universeel te gebruiken. Dat betekent dat ze passen in de meeste kinderwagens en autostoeltjes. Dankzij de gordelopeningen kan een Trixie voetenzak meestal gebruikt worden in combinatie met een 3-punts of 5-punts veiligheidsgordel. Lees meer...

Trixie voetenzakken met capuchon

Dankzij de capuchon aan de meeste Trixie voetenzakken blijft het hoofdje van je kindje lekker warm. Net als de rest van de Trixie voetenzak, is de capuchon van een Trixie voetenzak meestal gevoerd met een zachte, luchtdoorlatende stof.

Stijlvolle Trixie voetenzakken

De meeste Trixie voetenzakken zien er heel stijlvol uit. Trixie maakt veel gebruik van trendy stofjes met leuke motiefjes in hippe kleuren. De Trixie voetenzak van jouw wensen bestel je snel en gemakkelijk online via onze webshop. Indien wij je online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij je bestelling meestal al de volgende dag bij je thuis.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Pure Voetenzak

  In deze Trixie Pure Voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de Trixie voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  65,95
 • Quick view

  Trixie Ribble Voetenzak

  In deze Trixie Ribble Voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de Trixie voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.

  Normale prijs: 67,95

  Special Price 61,16

 • Quick view

  Trixie Bliss Voetenzak Petrol

  In deze Trixie Bliss Voetenzak Petrol ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de Trixie voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  67,95
3 Resultaten
Trustpilot