Voksi voetenzakken

 

Geef jouw kindje onderweg optimaal comfort met een Voksi voetenzak. Deze voetenzakken zijn van uitstekende kwaliteit en geven je kindje voldoende warmte. Veel Voksi voetenzakken zijn verlengbaar, zodat je ze lange tijd kunt gebruiken. Volksi voetenzakken zijn meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren.

 

Lees meer...

Voksi voetenzakken van wol en dons

Veel Voksi voetenzakken hebben een bovenzijde die gevuld is met dons. Dit materiaal voelt heel comfortabel aan en werkt isolerend. De onderzijde van de Voksi voetenzak bestaat uit dons. Aan de bovenkant van de Voksi voetenzak zit een bontje. Dit bontje is eventueel te verwijderen.

 

Reflecterende elementen

Aan sommige Volksi voetenzakken zitten aan de bovenzijde reflecterende elementen. Hierdoor is de Volksi voetenzak beter zichtbaar in het donker. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een comfortabele Voksi voetenzak online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Voksi Urban Voetenzak

  De Voksi Urban Voetenzak is gemaakt van wol en dons. Hierdoor is de voetenzak lekker warm en goed ventilerend. De voetenzak wordt geleverd met een verlengstuk en is daardoor jarenlang te gebruiken.
  249,-
 • Quick view

  Voksi Active Voetenzak Light Grey

  De Voksi Active Voetenzak Light Grey is gemaakt van wol en dons. Hierdoor is de voetenzak lichtgewicht, warm en ventilerend. De voetenzak wordt geleverd met een verlengstuk en is daardoor jarenlang te gebruiken.
  259,-
 • Quick view

  Voksi Move 0+ Voetenzak

  De Voski Move 0+ Voetenzak heeft een isolerende bovenkant van dons en een ventilerende onderkant van temperatuur regulerende wol. Geschikt voor baby autostoeltjes met zowel een 3- als een 5-punts gordel.
  99,90
3 Resultaten