Wallaboo

Wallaboo

 


 

De verzorgingstassen en voetenzakken van Wallaboo zijn helemaal van deze tijd. Daar wil je mee gezien worden! Ze zijn gemaakt van zacht suède en imitatie-bond. Zacht en toch ademend. De voetenzakken moeten hetzelfde gevoel geven dat de baby van de wallaby kangaroo heeft als hij heerlijk zacht en veilig in de buidel van zijn moeder zit. Hij voelt zich geborgen en heeft het niet koud. De voetenzak was overigens het allereerste product dat Wallaboo op de markt bracht.

Tegenwoordig is het assortiment Wallaboo heel divers, van voetenzakken tot verzorgingstassen, knuffels, mutsjes en slaapzakken. Sommige van deze producten zijn (deels) met de hand gemaakt. Inmiddels gaan de authentieke babyproducten van Wallaboo de hele wereld rond. Ze maken papa's en mama's blij en laten baby's zich gekoesterd voelen door zorg.

 

Voetenzak
Waar je ook met je baby naartoe gaat, een voetenzak komt altijd van pas. Deze is meer dan zomaar een leuke accessoire in de reiswieg, Maxi-Cosi of buggy. Dankzij de met zorg uitgezochte materialen, beschermt een voetenzak van Wallaboo je kind uitstekend tegen de kou. De Wallaboo Footmuff Newborn is gemaakt van suède en imitatiebond. De andere Wallaboo voetenzak uit ons assortiment bestaat aan de buitenkant uit imitatieleder, en vanbinnen uit microfiber suède en plush wol.

Verzorgingstas
Als er één tas helemaal hip is, is het wel de Wallaboo verzorgingstas. Het zachte microfiber suède  is meer dan alleen maar kwalitatief goed materiaal. Het ziet er ook prachtig uit. Bovendien kun je in de vele vakjes van de tas al je spullen kwijt. Een thermische flessenhouder zorgt ervoor dat het flesje warm blijft. Lekt het flesje, dan wordt niet meteen de hele tas nat.

Wikkeldeken
Omdat de Wallaboo Wrapper vierkant is, kun je er heel gemakkelijk je kind mee inbakeren. De Wrapper is gemaakt van duurzaam katoen en voelt vrij zacht aan. Inbakeren kan een prima oplossing zijn voor een baby die heel moeilijk in slaap komt. Veel baby's ervaren, eenmaal gewikkeld in een doek, een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Ze zullen dan sneller in slaap vallen.

Slaapzak
Aan de binnenkant van de Wallaboo slaapzak zit een soort kussenachtig materiaal. Het houdt warmte vast, zonder dat er sprake is van oververhitting in de zomermaanden. De slaapzak is los te ritsen van de bodem, waardoor de luier van het kind eenvoudig te verwisselen is. De rits is beschermd met een strook van stof. Dit voorkomt dat je kind met het gezicht tussen de rits komt.

Slabbetje
Het zachte, driehoekige slabbetje van Wallaboo is ontworpen om je baby schoon en droog te houden. De dubbele laag katoen is sterk absorberend. Het slabbetje past goed rond de hals. Je kind kan het gerust de hele dag dragen. Dat ziet er juist wel leuk uit, want de slab lijkt op een sjaaltje. Aan de achterzijde zitten drukknoopjes, zodat het slabbetje stevig vastgemaakt kan worden.

Knuffeldoekje
Kleine kinderen houden van lekkere, zachte doekjes waarmee ze de hele dag door kunnen knuffelen. Ze houden vooral van uiteinden die ze kunnen vastpakken en in hun mond kunnen stoppen. Vandaar dat het knuffeldoekje van Wallaboo stervormig is. De grootte van het doekje is helemaal aangepast aan de afmetingen van kleine handjes.

Knuffel
Dat de knuffels van Wallaboo met veel liefde en zorg zijn ontworpen, zie je meteen. Gris, Lulu, Cerise, Zouf en Filou zien er echt ontzettend grappig uit. De knuffels zijn gemaakt van 100% lichtgewicht katoen, waardoor deze lekker zacht aanvoelen. De knuffels zijn van ideaal formaat, zodat je kind ze gemakkelijk vast kan houden. De lange oren, staart en voeten zullen na elke wasbeurt zachter worden.

Mutsje
Een mutsje is een onmisbaar onderdeel van de babyuitzet. Tijdens winterse dagen geeft een mutsje je kind de nodige bescherming tegen de kou; in de zomer tegen de zon. Het mutsje van Wallaboo is gemaakt van soepele, zachte stof. Het kan zowel in de zomer als in de winter gedragen worden. Het mutsje is verkrijgbaar in meerdere kleuren, waaronder groen, blauw, roze en grijs.