70 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. Go to end
 • Quick view Kidsmill Nikki Wandrek

  Kidsmill Lasse Wandrek

  Uit voorraad leverbaar

  73,-

  59,-

 • Quick view Basicline Babykamer Monza

  Basicline Monza Wandrek Wit

  Uit voorraad leverbaar

  31,-

  25,-

70 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. Go to end

Wandrek babykamer

Het is soms moeilijk te bevatten hoeveel je nodig hebt voor jouw kleine. En al die spullen moet je opeens ergens kwijt zien te raken. Een wandrek in de babykamer biedt vaak net dat beetje extra plankruimte dat goed van pas kan komen. Het scheelt ook weer met bukken wanneer het wandrek boven de commode hangt en je staand potjes en zalfjes van de plank kunt pakken. Bij Babypark hebben we wandrekken voor de babykamer in alle soorten en maten. Dus je zal altijd een wandplank vinden die perfect in het interieur past van de babykamer.

Wandrek babykamer bestellen

In ons assortiment wandrekken zie je niet alleen de standaard wandrekken voor een babykamer maar ook een aantal echte eyecatchers. Zo hebben wij planken in de vorm van een huis, tipi, kubus, ladder of wolk (van metaal). Zelfs zonder het praktische nut een ontzettend leuk interieurstuk dus. Een ander babykamer wandrek dat het vermelden waard is, is de Coming Kids Bliss Wandplank Seagreen. Dit wandrek wordt met lederen cognac gekleurde lussen aan de wand bevestigd. Een speels en toch stijlvol plankje. Bekijk onze gehele collectie in de Babypark webshop of bezoek een van onze 10 megastores die je verspreid door heel Nederland kunt vinden. Je kunt de wandrekken voor de babykamer in het echt bekijken en voor advies terecht bij ons team van verkoopspecialisten die in onze megastores werkzaam zijn. Weet je al precies voor welke babykamer wandrek je gaat? Dan kun je natuurlijk direct vanuit de webshop bestellen. Heb je toch nog een vraag dan is die ook gewoon via telefoon, e-mail of Whatsapp te stellen.

Wandrek babykamer gratis geleverd

Bestellingen die voor 20:00 worden geplaatst worden door onze eigen bezorgdienst nog dezelfde dag verzonden (mits op voorraad). Zo kan de het wandrek de volgende dag al aan de muur hangen. Bestellingen met een bestelwaarde van over de 20 euro worden gratis thuis bezorgd.