31 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. Go to end
 • Quick view Oli & Carol Monochrome Badeendje

  Oli & Carol Monochrome Badeendje

  Uit voorraad leverbaar
  9,95
 • Quick view Oli & Carol Pastel Badeendje

  Oli & Carol Pastel Badeendje

  Uit voorraad leverbaar
  10,95
 • Quick view Oli & Carol Dots Badeendje

  Oli & Carol Dots Badeendje

  Uit voorraad leverbaar
  10,95
 • Quick view Oli & Carol Origami Boot

  Oli & Carol Origami Boot

  Uit voorraad leverbaar
  13,95
 • Quick view Skip Hop Dunck

  Skip Hop Dunck

  Uit voorraad leverbaar
  12,50
31 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. Go to end

Waterspeelgoed

Bij Babypark kun je terecht voor allerlei soorten speelgoed. Knuffels, houten treintjes, muziekdoosjes, rammelaars, bijtringen, poppenwagens etc. etc. Ook op het gebied van speelgoed voor in het water heb je bij Babypark voldoende keuze.

Waterspeelgoed assortiment

Het bekendste bad speelgoed is misschien wel het bad eendje. Tegenwoordig is die ook in een modernere variant te verkrijgen. Hierbij piept het niet wanneer je er in knijpt maar kun je met een druk op de knop een compleet melodietje afspelen. We hebben ook een bad eendje dat je laat weten of de temperatuur van het water te warm is voor een kindje. Die kun je lezen aan de onderkant van de bad eend wanneer die in het badwater is gelaten.

Van Vtech hebben we ook Blub Blub Bad Wendy Walvis & Zeevriendjes. Een leuk setje speeltjes rondom een walvisje dat zowel kan drijven als rijden. Het bevat ook een knopje waarmee grappige liedjes, melodietjes en geluidseffecten kunnen worden afgespeeld. De drie vriendjes kunnen worden vastgemaakt aan de walvis en kunnen ook water spuiten. Leuk speelgoed waar jouw kindje lange tijd zoet mee zal zijn.

Verder kun je bij Babypark terecht voor verschillende bad boekjes, waterfonteintje, vissetje, letters en cijfers, Dikkie Dik en nog veel meer. Met de Ubbi bad speeltjes opruimbak creëer je een soort tafeltje in bad zodat jouw kindje makkelijker bij de speeltjes kan.

Water speelgoed bestellen

Via de webshop kun je het speelgoed eenvoudig bestellen. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we nog dezelfde dag. In de praktijk kan jouw kindje dan vaak de volgende dag al in bad met zijn/haar nieuwe speelgoed. Ligt de bestelwaarde op 20 euro of meer dan bezorgen wij gratis. Je kunt al het water speelgoed ook komen bekijken in een van onze 10 megastores. Daar vind je ook ons overige assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld ook een heerlijke badjas vinden voor jouw kleine.