Wieg mand

Voor alles op het gebied van wiegjes, ben je bij Babypark aan het juiste adres. We hebben wiegjes in vele verschillende maten, kleuren en materialen. Sommige reiswiegjes zijn ook op het onderstel van bepaalde kinderwagens te monteren. Wie een baby mand wieg zoekt, kan ook slagen bij Babypark. Voor elke wieg geldt, dat je er de laagste prijs van Nederland voor betaalt dankzij onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Wieg mandje naturel

Een wieg mand geeft een romantische sfeer in de kamer en het combineert eenvoudig met verschillende stijlen. Om het romantische karakter van een gevlochten mandje te benadrukken, hebben we een wieg waarbij je ook een bijpassende hemel in wit kunt verkrijgen. De wieg wordt geleverd met wiegstandaard en piekstok en beschikt over een comfortabel matrasje. De baby in een wieg mand ligt lekker geborgen wat erg prettig is voor je kindje. Zodra jouw kindje groot genoeg is om zelf overeind te kunnen zitten, dan is een wieg mand geen veilige optie meer. Tot die tijd, en vanaf de geboorte, kan het er echter heerlijk in wegdromen.

Baby wieg mand bestellen

Wil je voor jouw baby ook een mand wieg? Je bestel het eenvoudig via onze moderne webshop. Doe je dat voor 23:59 uur dan wordt het nog dezelfde werkdag verstuurd en heb je het vaak de volgende dag al in huis. Bestellingen vanaf 20 euro verzenden we kosteloos. Wil je het wieg mandje en onze andere wiegjes eens met eigen ogen komen bekijken? Dat kan in een van onze megastores. Op onze website vind je een overzicht van mega stores zodat je kunt zien welke in jouw regio actief is. Je kunt je in de megastores ook eenvoudig laten inlichten over de verschillende eigenschappen van de wiegen in ons assortiment. In elke megastore staat namelijk een team van verkoopspecialisten voor je klaar.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  4moms MamaRoo Sleep Opbergmand

  Met de 4moms MamaRoo Sleep Opbergmand heb je altijd genoeg ruimte om de verzorgingsspullen van je kindje op te bergen. De opbergmand is geschikt voor de MamaRoo Sleep en kan eenvoudig worden bevestigd aan de wieg.

  44,95

  44,90

 • Quick view

  Jollein Mozesmand Naturel

  Deze Jollein Mozesmand Naturel biedt je kindje een veilige en heerlijk comfortabele slaapplaats. De Snuz Natural Knitted Moses Wieg wordt compleet geleverd met matras, wieg en bekleding.
  89,99
 • Quick view

  Bamboom Claro Draagwieg Primavera

  De Bamboom Claro Draagwieg Primavera geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal me naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  89,95
 • Quick view

  Bamboom Claro Eucalyptus Draagwieg

  De Bamboom Claro Eucalyptus Draagwieg geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal mee naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  89,95
 • Quick view

  Bamboom Claro Papavero Draagwieg

  De Bamboom Claro Papavero Draagwieg geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal mee naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  89,95
 • Quick view

  Happy Baby Sumatra Wieg Kubo Grijs / Wit

  De Happy Baby Sumatra Wieg Kubo Grijs / Wit is een musthave voor je baby. De wieg is stijlvol vormgegeven en biedt je kindje een veilige slaapplaats. De Sumatra wieg is draagbaar en daardoor overal te gebruiken.
  223,95
 • Quick view

  Snuz Moses Wiegstandaard Natural

  Met de Snuz Moses Wiegstandaard Natural maak je de babykamer helemaal compleet! Deze stijlvolle standaard is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt om de Moses draagwieg op te bevestigen.
  39,95
 • Quick view

  Snuz Natural Knitted Moses Wieg met Matras

  Deze Snuz Natural Knitted Moses Wieg met Matras biedt je kindje een veilige en heerlijk comfortabele slaapplaats. De Snuz Natural Knitted Moses Wieg wordt compleet geleverd met matras, wieg en bekleding.
  129,95
 • Quick view

  Childhome Moses Wiegstandaard White

  Met de Childhome Moses Wiegstandaard White maak je de babykamer helemaal compleet! Deze stijlvolle standaard is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt om de Moses draagwieg op te bevestigen.

  54,95

  44,90

 • Quick view

  Happy Baby Claro Draagwieg Met Omslag Naturel

  De Happy Baby Claro Draagwieg Met Omslag Naturel geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal me naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  122,-
 • Quick view

  Happy Baby Claro Draagwieg Naturel

  De Happy Baby Claro Draagwieg Naturel geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal me naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De wieg wordt geleverd inclusief matras.
  114,-
 • Quick view

  Kidsmill Moses Wieg + Standaard - Bekleding Incl. Hemel

  Deze Kidsmill Moses Wieg + Standaard - Bekleding Incl. Hemel biedt je kindje een veilige en comfortabele slaapplaats. De wieg wordt compleet geleverd met wiegstandaard, piekstok, matras, wieg en bekleding.
  459,99
 • Quick view

  Kidsmill Moses Wieg + Standaard Met Knitted Bekleding

  Deze Kidsmill Moses Wieg + Standaard Met Knitted Bekleding biedt je kindje een veilige en comfortabele slaapplaats. De Moses Wieg wordt compleet geleverd met wiegstandaard, matras, wieg en bekleding.
  339,99
13 Resultaten
Trustpilot