Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wiegen

Zwarte wieg

Wiegen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zo ook bij Babypark. Maar heb je liever een wieg in zwart dan is dat ook geen punt, bij Babypark hebben we er daarvoor ook meerdere opties beschikbaar. Zwart straalt elegantie en stijl uit en laat zich eenvoudig combineren waardoor het in haast elk interieur past. We hebben wiegen beschikbaar in verschillende prijsklassen en door onze laagsteprijsgarantie betaal je er sowieso de laagste prijs van Nederland voor.

Lees meer...

Assortiment zwarte wiegen

Alle wiegen bij Babypark zijn gemaakt door A-merken waardoor ze veilig en en van hoge kwaliteit zijn. We hebben verschillende modellen zoals een hangwieg of een co-sleeper die los ook als wieg dienst kan doen. Een ander model is een wieg van riet dat jouw pasgeborene een geborgen gevoel zal geven. De wieg wordt met standaard geleverd en er is ook een versie met hemel beschikbaar. Weet je nog niet goed voor welke type jij het beste kunt gaan? Kom dan eens langs in een van onze megastores verspreid door heel Nederland. Daar kunnen onze verkoopspecialisten je bijstaan met advies. Zij hebben de kennis en ervaring om samen met jou tot een goede keuze te komen voor jouw wieg in zwart.

Online bestellen zwarte wiegen

Is de keuze voor jou al helemaal duidelijk dan bestel je gewoon rechtstreeks vanuit de webshop. Doe je dat voor 23:59 uur dan verzenden wij het nog dezelfde werkdag. In dat geval kun je je kindje vaak nog de volgende dag in zijn/haar nieuwe zwarte wieg leggen. Bezorgen is gratis aangezien we geen verzendkosten rekenen voor bestellingen vanaf 20 euro.

Lees minder...

Filters

Inclusief matras
Inklapbaar
Prijs
Filteren

8 producten

Populariteit
 • Kidsmill Noa Wieg
  99,99 Adviesprijs 0,-
 • Kidsmill Lars Wieg
  279,99 Adviesprijs 0,-
 • SnuzPod 4 Co-sleeper
  245,- Adviesprijs 0,-
 • Kidsmill Modular Wieg Mat
  249,99 Adviesprijs 0,-
 • Joie Roomie Go Co-Sleeper
  201,89 Adviesprijs 0,-
 • Kidsmill Moses Wieg + Standaard Met Knitted Bekleding
  350,- Adviesprijs 0,-
 • Kidsmill Moses Wieg + Standaard - Bekleding Incl. Hemel
  381,94 Adviesprijs 0,-
Filteren

8 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader