Chicco wiegen

 

Voor een goede en gebruiksvriendelijke Chicco wieg ben je bij ons aan het juiste adres. De meeste modellen zijn licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren. Op deze pagina tref je ons assortiment aan Chicco wiegen aan.

Lees meer...

 

Op reis

De Chicco wieg neem je gemakkelijk mee op reis. Je vervoert deze in een handige Chicco draagtas. Eenmaal bij je bestemming aangekomen, zet je de wieg in enkele seconden in elkaar. Je kindje heeft nu een heerlijk slaapplekje. Aan comfort komt je kindje zeker niets tekort. En als jouw kindje geniet, geniet jij ook!

 

Gebruiksvriendelijk

Wordt de wieg vies, dan maak je deze heel gemakkelijk weer schoon. In de meeste gevallen zijn de hoes en het matras geschikt voor de wasmachine. Bestel vandaag nog de ideale Chicco wieg online via onze webshop, de wieg wordt dan gratis thuisbezorgd.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Chicco Next To Me Wieg

  Met de Chicco Next To Me Wieg is je kindje altijd dicht bij jou, dat geeft een veilig en comfortabel gevoel. Het wiegje bevestig je eenvoudig aan de zijkant van je eigen bed. De perfecte oplossing bij nachtvoedingen!

  229,99

  159,-

 • Quick view

  Chicco Next To Me Wieg Magic

  Met de Chicco Next To Me Wieg Magic is je kindje altijd dicht bij jou, dat geeft een veilig en comfortabel gevoel. Het wiegje bevestig je eenvoudig aan de zijkant van je eigen bed. De perfecte oplossing bij nachtvoedingen!

  259,-

  219,-

 • Quick view

  Chicco Next To Me Wieg Dream Luna

  Met de Chicco Next To Me Wieg Dream Luna is je kindje altijd dicht bij jou, dat geeft een veilig en comfortabel gevoel. Het wiegje bevestig je eenvoudig aan de zijkant van je eigen bed. De perfecte oplossing bij nachtvoedingen!

  239,-

  179,95

3 Resultaten