Snuz, Snuz wiegje, Snuzpod 3

Childhome wiegen

Een Childhome wieg is vaak een sfeervolle ‘Moses-mand’ waarin je kindje heel comfortabel kan slapen. Bij de aankoop zit meestal een matrasje inbegrepen. Om de wieg nog mooier te maken, koop je een aanvullend bekledingset. Verder is het handig om een bijpassende standaard aan te schaffen. Childhome wiegen zijn geschikt voor gebruik direct na de geboorte, tenzij dit anders staat aangegeven in de productbeschrijving.

Lees meer...

Een draagbare Childhome wieg

De meeste Childhome wiegen zijn draagwiegen. Aan beide zijden van de wieg zitten hengels, zodat je de Childhome wieg gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Het voordeel hiervan is dat je kindje altijd bij je in de buurt kan slapen, ook als je overdag in de woonkamer of keuken bezig bent. Neem je je kindje mee naar een logeeradres, dan is zo’n draagwieg natuurlijk helemaal ideaal. Bedenk wel dat de handvaten uitsluitend zijn bedoeld om de Childhome wieg zonder kindje op een gemakkelijke manier te dragen. Meestal is de wieg niet geschikt om je kindje in te vervoeren.

Een Childhome wiegje voor op de camping

Van Childhome zijn meestal ook wiegen verkrijgbaar die heel handig zijn voor gebruik als reiswieg of campingbedje. Deze Childhome wiegen zijn lichtgewicht en gemakkelijk inklapbaar. Daarnaast wordt dit Childhome wiegje geleverd met een handige draagtas om de wieg in mee te nemen. De zijkanten van de wieg zijn gemaakt van ademend mesh. Hierdoor ontbreekt het je kindje niet aan frisse lucht. De bodem van het Childhome wiegje is op twee verschillende hoogtes te plaatsen. Ook bij dit wiegje zit meestal standaard een matrasje inbegrepen. Dankzij het bijgeleverde muggennet houd je insecten zoveel mogelijk uit de buurt van je kindje. In combinatie met de bijgeleverde standaard is het muggennet te gebruiken als klamboe. Bestel vandaag nog een Childhome wieg online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijs Garantie en een snelle levering!

Lees minder...

7 Resultaten
 • Inclusief matrasje
  Quick view

  Childhome Verschoningsmand Incl. Matras

  De Childhome Verschoningsmand is erg handig om je kindje erop aan te kleden of te verschonen. De wieg heeft lage opstaande randen zodat je kindje er veilig in kan liggen en wordt geleverd inclusief matrasje.
  79,95
 • Quick view

  Childhome Moses Wieg Naturel / Antraciet

  De Childhome Moses Wieg Naturel / Antraciet geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal mee naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De stijlvolle wieg wordt geleverd inclusief matras.

  109,95

  89,99

 • Quick view

  Childhome Moses Wiegbekleding Grijs

  De Childhome Moses Wiegbekleding Grijs is voorzien van een stijlvol ontwerp. Dankzij de bekleding ligt je kindje heerlijk in de wieg. De bekleding is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel aanvoelt.

  39,95

  34,95

 • Quick view

  Childhome Moses Wiegstandaard Grijs

  Met de Childhome Moses Wiegstandaard Grijs maak je de babykamer helemaal compleet! Deze stijlvolle standaard is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt om de Moses draagwieg op te bevestigen.

  49,95

  44,99

 • Quick view

  Childhome Nacalu Wieg Woodlook

  De Childhome Nacalu Wieg Woodlook is lichtgewicht dankzij het aluminium frame en inklapbaar: ideaal als campingbedje dus! Bij de wieg wordt zowel een matras als een muggennet + standaard meegeleverd.

  199,95

  189,-

 • Quick view

  Childhome Moses Wieg Grijs

  De Childhome Moses Wieg Grijs geeft je baby en veilig en geborgen gevoel. Je kan de wieg overal mee naar toe nemen zodat je kindje comfortabel kan slapen. De stijlvolle wieg wordt geleverd inclusief matras.

  84,95

  79,95

 • Quick view

  Childhome Moses Wiegbekleding Gold Dots

  De Childhome Moses Wiegbekleding Gold Dots is voorzien van een stijlvol ontwerp. Dankzij de bekleding ligt je kindje heerlijk in de wieg. De bekleding is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel aanvoelt.

  39,95

  34,95

7 Resultaten