Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wiegen

Childhome wiegen

Een Childhome wieg is vaak een sfeervolle ‘Moses-mand’ waarin je kindje heel comfortabel kan slapen. Bij de aankoop zit meestal een matrasje inbegrepen. Om de wieg nog mooier te maken, koop je een aanvullend bekledingset. Verder is het handig om een bijpassende standaard aan te schaffen. Childhome wiegen zijn geschikt voor gebruik direct na de geboorte, tenzij dit anders staat aangegeven in de productbeschrijving.

Lees meer...

Een draagbare Childhome wieg

De meeste Childhome wiegen zijn draagwiegen. Aan beide zijden van de wieg zitten hengels, zodat je de Childhome wieg gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Het voordeel hiervan is dat je kindje altijd bij je in de buurt kan slapen, ook als je overdag in de woonkamer of keuken bezig bent. Neem je je kindje mee naar een logeeradres, dan is zo’n draagwieg natuurlijk helemaal ideaal. Bedenk wel dat de handvaten uitsluitend zijn bedoeld om de Childhome wieg zonder kindje op een gemakkelijke manier te dragen. Meestal is de wieg niet geschikt om je kindje in te vervoeren.

Een Childhome wiegje voor op de camping

Van Childhome zijn meestal ook wiegen verkrijgbaar die heel handig zijn voor gebruik als reiswieg of campingbedje. Deze Childhome wiegen zijn lichtgewicht en gemakkelijk inklapbaar. Daarnaast wordt dit Childhome wiegje geleverd met een handige draagtas om de wieg in mee te nemen. De zijkanten van de wieg zijn gemaakt van ademend mesh. Hierdoor ontbreekt het je kindje niet aan frisse lucht. De bodem van het Childhome wiegje is op twee verschillende hoogtes te plaatsen. Ook bij dit wiegje zit meestal standaard een matrasje inbegrepen. Dankzij het bijgeleverde muggennet houd je insecten zoveel mogelijk uit de buurt van je kindje. In combinatie met de bijgeleverde standaard is het muggennet te gebruiken als klamboe. Bestel vandaag nog een Childhome wieg online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijs Garantie en een snelle levering!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader