Holland Wieg

 

Zoek je nog een mooie wieg voor je babyuitzet? In een stijlvolle Holland wieg ligt je kindje veilig en comfortabel. Op deze pagina vind je ons uitgebreide assortiment met Holland wiegen in diverse stijlen. Er zit vast iets bij naar jouw smaak!

Lees meer...

 

Heerlijk slapen in een Holland wieg

Holland weet precies hoe je een baby in slaap krijgt. Hun prachtige wiegjes zijn gemaakt van de beste materialen en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Ze zijn ook zo ontworpen dat je baby lekker ligt. Heerlijk soezen in een schommelwieg of een dutje doen in een reiswieg is met Holland wiegen geen probleem. Bovendien zijn de wiegen mooi, veilig en praktisch.

 

Holland, voor elke stijl

De Holland wiegjes zijn echte blikvangers. De wiegen zijn stuk voor stuk ontworpen met oog voor detail en stijl. Zo is elke wieg net zo uniek als je baby! Door het aparte ontwerp passen de wiegen bij elke woonstijl. Landelijk, modern, romantisch of hip: met een Holland wieg is je babykamer helemaal compleet.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Holland Schommelwieg Ciel Wit

    De Holland Schommelwieg Ciel heeft rondom spijlen zodat je je kindje vanuit iedere hoek goed kunt zien. Het wiegje is gemaakt van grenen en kan vastgezet worden zodat de wieg niet schommelt.

    199,-

    144,95

1 Resultaten