Stokke, Stokke tripp trapp, Stokke kinderstoel

Leander wieg

De Leander wieg kun je bevestigen aan het plafond of aan een standaard. De wieg is op en top veilig en comfortabel voor je kindje. Zo komt het niet meteen in een totaal vreemde omgeving, maar heeft het toch nog iets vertrouwds om zich heen. Gun je baby deze geborgenheid.

Lees meer...

Een veilig gevoel

Je kindje heeft heel wat te verduren als het op de wereld komt. Zo zijn er heel veel nieuwe indrukken en het vertrouwde gevoel is vaak snel verdwenen. De Leander wieg kun je kopen om dat vertrouwde gevoel weer een beetje aan je kindje terug te geven. Deze wieg kun je namelijk ophangen zodat het wiegje heen en weer beweegt, net zoals het gevoel was in de baarmoeder.

Online shoppen

Zowel de Leander wieg als de optioneel verkrijgbare wiegstandaard zijn verkrijgbaar via deze pagina. De wiegstandaard is erg handig wanneer het plafond niet geschikt is voor een hangwieg of wanneer je een standaard mooier vindt. Optioneel is er ook een hemeltje voor de Leander wieg verkrijgbaar.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Leander Classic Wieg Ophangriem 173 cm 4 Stuks

    Deze Leander Classic Wieg Ophangriem 173 cm 4 Stuks is speciaal ontworpen voor de wieg Leander. Door de extra lange riemen kunt is de wieg perfect af te stellen in een huis met een hoog plafond.
    35,-
1 Resultaten
Black Friday
Trustpilot