Leander wieg

 

De Leander wieg kun je bevestigen aan het plafond of aan een standaard. De wieg is op en top veilig en comfortabel voor je kindje. Zo komt het niet meteen in een totaal vreemde omgeving, maar heeft het toch nog iets vertrouwds om zich heen. Gun je baby deze geborgenheid.

Lees meer...

 

Een veilig gevoel

Je kindje heeft heel wat te verduren als het op de wereld komt. Zo zijn er heel veel nieuwe indrukken en het vertrouwde gevoel is vaak snel verdwenen. De Leander wieg kun je kopen om dat vertrouwde gevoel weer een beetje aan je kindje terug te geven. Deze wieg kun je namelijk ophangen zodat het wiegje heen en weer beweegt, net zoals het gevoel was in de baarmoeder.

 

Online shoppen

Zowel de Leander wieg als de optioneel verkrijgbare wiegstandaard zijn verkrijgbaar via deze pagina. De wiegstandaard is erg handig wanneer het plafond niet geschikt is voor een hangwieg of wanneer je een standaard mooier vindt. Optioneel is er ook een hemeltje voor de Leander wieg verkrijgbaar.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Leander Wiegstandaard

  De Leander Wiegstandaard heeft 3 poten en is geschikt voor de Leander Wieg. De wiegstandaard is gemaakt van metaal en is voorzien van handige anti-slip voetjes.
  129,-
 • Quick view

  Leander Wieg

  De Leander Wieg is een unieke wieg en ideaal voor kleine ruimtes. De wieg is inclusief een ophanghaak en matras. Je kunt de wieg eenvoudig ophangen aan het plafond of aan de los verkrijgbare wiegstandaard.

  215,-

  209,-

 • Quick view

  Leander Linea Side by Side Co-Sleeper

  De Leander Linea Side by Side Co-Sleeper is erg praktisch om naast jouw bed te hebben. Het is eenvoudig door middel van een riem te bevestigen. Daarnaast beschikt het over een kwalitatief goed matras.
  339,-
3 Resultaten