Leipold wieg

 

De wieg is een van de belangrijkste dingen voor je baby. Een plekje om rustig, veilig en vertrouwd te kunnen slapen en nieuwe energie op te kunnen doen voor een nieuwe dag. De wiegjes van Leipold zijn ontworpen voor het comfort van je baby en zien er ook schitterend uit.

Lees meer...

 

Makkelijk te verplaatsen

Als je baby ook overdag lekker in de wieg ligt, kan het handig zijn om een wieg te hebben die handig te verplaatsen is. Een Leipold wieg is zo gemaakt dat hij in tweeën te verdelen is. Het deel met het mandje kun je door middel van handvatten gemakkelijk verplaatsen. De standaard van de wieg heeft wieltjes, je kunt dus ook de volledige wieg makkelijk verplaatsen.

 

Online bestellen

Op deze pagina vind je ons assortiment Leipold wiegen. Neem de tijd en kijk of er iets voor je tussen zit. Voor meer informatie kun je en kijkje nemen op de productpagina.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Leipold Draagwieg Topas Wit

  Een Leipold Draagwieg Topas Wit is gemakkelijk te verplaatsen. Zo heb je overal een veilige én comfortabele slaapplaats voor je kindje. Wordt compleet geleverd met overtrek en matras.
  159,-
 • Quick view

  Leipold Wieg Wit

  In de schattige Leipold Wieg Wit zal je kindje heerlijk slapen. De wieg wordt compleet geleverd inclusief bekleding, hemeltje, piekstok, overtrek en matras en is een echte blikvanger in de babykamer.
  369,-
 • Quick view

  Leipold Draagwieg Wendy Blue

  De Leipold Draagwieg Wendy Blue geeft je pasgeboren baby een geborgen gevoel. Het wiegje is eenvoudig mee te nemen, zo heb je overal een veilige én comfortabele slaapplaats voor je kindje. Wordt compleet geleverd met overtrek en matras.
  79,99
 • Quick view

  Leipold Wieg Standaard Wit

  De Leipold Wieg Standaard is te gebruiken in combinatie met een Leipold draagwieg. Met deze standaard zorg je ervoor dat de wieg stabiel op een praktische hoogte blijft staan.

  79,-

  69,-

4 Resultaten