Snuz, Snuz wiegje, Snuzpod 3

LooL wiegen

 

Een LooL wieg is een hele comfortabele en praktische wieg die op drie manieren te gebruiken is: als schommelwieg, als hangwieg en als wieg op een standaard. Zonder standaard of hangriem kun je de wieg als schommelwieg gebruiken.

 

Lees meer...

LooL wieg als hangwieg

Met behulp van een apart verkrijgbare hangriem is het mogelijk om de LooL wieg als hangwieg te gebruiken. Hangt de LooL wieg op, dan kun je deze zachtjes schommelen om de baby te kalmeren. Door het ophangen van de wieg bespaar je ook ruimte, wat heel handig kan zijn.

 

LooL wieg met standaard

Gebruik je de LooL wieg op een standaard, dan is deze gemakkelijk verplaatsbaar, dankzij de wieltjes. Aan alle wieltjes zit een rem die voorkomt dat de wieg doorrolt. De LooL wieg bestel je eenvoudig via Babypark.nl. Wij bezorgen jouw aankoop bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    LooL 3-in-1 Wieg Wit

    De LooL 3-in-1 Wieg Wit is multifunctioneel. Dankzij de wieltjes aan de standaard wordt de wieg heel eenvoudig verplaatsbaar. Met de apart verkrijgbare ophangriem kun je van de schommelwieg ook een hangwiegje maken.

    319,-

    229,-

1 Resultaten