Stokke, Stokke tripp trapp, Stokke kinderstoel

Maxi-Cosi wiegen

Op deze pagina vind je de wiegen van het merk Maxi-Cosi in ons assortiment. Het merk Maxi-Cosi ken je waarschijnlijk van hun autostoeltjes, maar er zijn nog veel meer praktische en vielige babyspullen door dit merk ontwikkeld, waaronder dus wiegen. Hieronder vind je de beschikbare modellen wiegen. In de uitgebreide productbeschrijving vind je meer informatie en een handige uitlegvideo.

Lees meer...

Je kindje dichtbij met een co-sleeper

In het assortiment Maxi-Cosi wiegen vind je ook co-sleepers. Een co-sleeper is een wiegje dat aan één kant open is. Deze open zijde wordt tegen het bed van de ouders geschoven zodat de ouder heel dichtbij de baby kan slapen. Als je kindje je 's nachts nodig heeft ben je altijd direct in de buurt om je kindje te troosten. Ook voor nachtvoedingen is een co-sleeper ideaal. Na de voeding kun je je baby zo weer terugleggen in zijn of haar eigen bedje zonder dat je zelf uit bed hoeft te stappen.

Maxi-Cosi wieg online bestellen

Ben je overtuigd van een Maxi-Cosi wieg? Je kunt je aankoop eenvoudig online doen via deze pagina. In bijna al onze winkels kun je de Maxi-Cosi wieg in het echt komen bekijken, dus wanneer je nog twijfelt ben je van harte welkom om eens langs te komen. Je kunt je vraag ook via 0488 488 888 of vragen@babypark.nl aan ons stellen.

 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Maxi-Cosi Iora Co-sleeper

    Met de Maxi-Cosi Iora Co-sleeper slaapt je kindje nu wel heel dicht bij jou. De co-sleeper is in 5 verschillende hoogten verstelbaar en geschikt voor elk ledikant. De Co-sleeper is ook als vrijstaande wieg te gebruiken.

    229,-

    164,90

1 Resultaten
Trustpilot