Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wiegen

Moonboon wiegen

Een Moonboon wieg hang je aan de bijgeleverde standaard of aan een los verkrijgbare deurkozijnklem. Zo kun je je kindje in de wieg zachtjes heen en weer wiegen. Een Moonboon wieg dus eigenlijk een hangwieg of een luxe, comfortabele hangmat voor een baby. In de Moonboon hangwieg voelt je kindje zich heen vertrouwd en geborgen. Het gevoel van de baarmoeder wordt nagebootst. Kijk snel verder voor alle mogelijkheden van de Moonboon wieg!

Lees meer...

De motor van een Moonboon wieg

Je hoeft de Moonboon wieg niet zelf heen en weer te wiegen. Het is ook handig om de meegeleverde motor te gebruiken. De motor maak vast aan de bovenkant van de wiegstandaard, boven de hangmat. Je doet dit met behulp van een speciale veiligheidsclip. Je kunt het tempo van het wiegen zelf bepalen. Het is mogelijk om het wiegen maar liefst 3 uur door te laten gaan.

Moonboon hangmat is overal te gebruiken

Een Moonboon hangmat voor een baby is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De hangmat is met de hand te wassen. De metalen standaard met drie poten is gemakkelijk te demonteren en overal mee naartoe te nemen. Je kunt de standaard en de wieg gerust meenemen als je naar vrienden gaat of bijvoorbeeld in een park gaat picknicken. De Moonboon wieg of hangmat kan maar liefst een gewicht van maximaal 15 kg aan. Het is echter niet veilig om de Moonboon hangmat te gebruiken als je kindje al zelf overeind kan zitten of kan staan. De Moonboon hangmat is online te bestellen via Babypark.nl. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de Moonboon hangwieg of hangmat zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. Bij je aankoop profiteer je van onze Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor een baby hangmat van Moonboon.

Lees minder...

Filters

Prijs
Wielen
Filteren

6 producten

Populariteit
  • Moonboon Organic Babyhangmat
    146,99 Adviesprijs 0,-
  • Moonboon Cloud Hangmat Hoes
    20,- Adviesprijs 0,-
  • Moonboon Wiegstandaard 2.0
    275,- Adviesprijs 0,-
Filteren

6 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader