We-Too wiegen

 

Een wieg is een fijne en veilige slaapplek voor je pasgeboren kindje. Je hebt verschillende soorten wiegen, zoals schommelwiegen, hangwiegen, maar ook wiegen die je aan je eigen bed kunt vastmaken zodat je je kindje veilig en dicht bij je hebt. Bij Babypark zijn er diverse wiegen verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Handige We-Too wiegen

Het merk We-Too heeft in haar assortiment wiegen en co-sleepers. Ee We-Too co-sleeper is erg handig als je je kindje bij je wilt hebben wanneer jij zelf slaapt. In de nachten kan je zo je kindje erbij pakken om bijvoorbeeld borstvoeding of een flesje te geven. De wiegen en co-sleepers van We-Too zijn gemaakt van ademend materiaal waardoor er een goede luchtcirculatie is. Ook kan de stof van een We-Too wieg of We-Too co-sleeper gemakkelijk verwijderd en gewassen worden.

 

Over We Too

We-Too produceert kwalitatieve en betaalbare producten voor de verzorging van je kindje. De We-Too producten zijn uitgebreid getest en praktisch in gebruik. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment van We-Too. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    We-Too Co-sleeper

    Met de We-Too Co-sleeper slaapt je kindje nu wel heel dicht bij jou. De Co-sleeper is in hoogte verstelbaar en geschikt voor elk ledikant. De Co-sleeper is ook als losstaande wieg te gebruiken.
    129,-
1 Resultaten