Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wiegen

Schommelwiegen

 

Op deze pagina vind je ons complete assortiment schommelwiegen. Deze wiegen zien er stuk voor stuk heel sfeervol uit. Je kunt kiezen voor een schommelwieg in de neutrale kleur wit. Deze tint komt heel licht en vrolijk over en is bovendien met vrijwel elk interieur te combineren. Vaak hebben wij ook schommelwiegen in andere kleuren in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan blauw of roze. Deze geven de babykamer extra kleur en een speelse uitstraling. Bij de meeste wiegen op deze pagina zit geen matrasje inbegrepen. Deze dien je er dan extra bij te bestellen. Dit soort gedetailleerde informatie vind je meestal terug in de uitgebreide productbeschrijvingen.

 

Lees meer...

Het voordeel van een schommelwieg

Een schommelwieg voor een baby ziet er heel fraai uit. Daarnaast is een baby schommelwieg ook nog eens heel comfortabel voor je kindje. Kan de kleine maar niet in slaap komen? Dan schommel je de wieg heen en weer. De meeste baby’s vinden het heerlijk om heen en weer gewiegd te worden. Vaak lukt het dan wel om in slaap te dommelen. Wil je voorkomen dat de baby schommelwieg gaat schommelen als je er tegenaan komt? Het is bij veel schommelwiegen ook mogelijk om de wieg vast te zetten.

Veiligheid

Uiteraard vinden wij de veiligheid van je kindje heel belangrijk. De schommelwiegen op deze pagina voldoen volledig aan de Europese veiligheidsnormering. De schommelwiegen hebben aan weerszijden spijlen, zodat je de baby goed in de gaten kunt houden. Jouw gewenste schommelwieg voor je baby bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen de schommelwieg zo snel mogelijk bij je thuis. Zodra wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij contact met je op om een datum af te spreken voor de levering. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een aantrekkelijke bezorgservice, maar ook van de Laagste Prijsgarantie. Lees minder...

Filters

Inklapbaar
Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Maxi-Cosi Iora Co-sleeper
    Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader