doomoo

Wipstoeltjes collectie

 

Een wipstoeltje voor je kindje is ideaal. Je kindje kan heerlijk ontspannen of juist lekker spelen en jij hebt je handen vrij. Een win-win situatie dus.
Bij Babypark vind je wipstoelen in allerlei soorten en maten en prijscategorieën, zo is er voor ieder wat wils!

 

Op zoek naar een accessoire voor je wipstoeltje? Shop accessoires...

 

1 Resultaten
  • Quick view Babyhome Wave Wipstoel

    Babyhome Wave Wipstoel

    Uit voorraad leverbaar
    189,50
1 Resultaten

Babyhome wipstoeltjes

 

In een Babyhome wipstoeltje kan je kindje heerlijk heen en weer wiegen. Het kan een dutje doen of gewoon heerlijk om zich heen kijken. Een Babyhome wipstoeltje is heel fijn voor ontspannen momentjes tussendoor.

 

Het comfort van Babyhome wipstoeltjes

In een Babyhome wipstoeltje neemt je kindje een comfortabele houding aan. De zitting van veel Babyhome wipstoeltjes is gemaakt van katoen. Vaak zit bij het wipstoeltje ook een heerlijk zacht hoofdkussentje. Een Babyhome wipstoeltje is meestal verstelbaar in meerdere zit- of ligposities. In de uitgebreide productbeschrijving op onze website vind je de precieze details.

 

Het gemak van Babyhome wipstoeltjes

Babyhome wipstoeltjes zijn meestal snel op te vouwen tot een handig mee te nemen pakketje. Dat is ideaal, want zo neem je het wipstoeltje gemakkelijk even mee naar vrienden of je vakantieadres. Wacht niet langer en koop vandaag nog een mooi en handig Babyhome wipstoeltje online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!