nuna leaf, nuna wipstoel, nuna leaf wipstoel

Wipstoeltjes collectie

 

Een wipstoeltje voor je kindje is ideaal. Je kindje kan heerlijk ontspannen of juist lekker spelen en jij hebt je handen vrij. Een win-win situatie dus.
Bij Babypark vind je wipstoelen in allerlei soorten en maten en prijscategorieën, zo is er voor ieder wat wils!

 

Op zoek naar een accessoire voor je wipstoeltje? Shop accessoires...

 

1 Resultaten
  • Quick view Geuther Shirley Wipstoel

    Geuther Shirley Wipstoel

    Uit voorraad leverbaar
    79,99
1 Resultaten

Geuther wipstoel

 

Dankzij de ruimte zitting en de aangename, zachte bekleding zit je kindje heerlijk in de Geuther wipstoel. In de wipstoel kan je kindje zich heerlijk ontspannen en heb jij even je handen vrij. Bestel vandaag nog een Geuther wipstoel in jouw favoriete kleur op Babypark.nl!

 

Veilig en comfortabel

De Geuther wipstoel is heel comfortabel voor je kindje. Dankzij de 3-punts veiligheidsgordel zit je kindje stevig en het wipstoeltje voldoet aan de Europese veiligheidsnorm. Je kunt zelf bepalen of je gebruik wilt maken van de schommelfunctie of niet. Ook de hoogte van het wipstoeltje is variabel. In totaal biedt de Geuther wipstoel 3 verschillende hoogteposities.

 

Gemakkelijk in gebruik

De bekleding van de Geuther wipstoel is gemakkelijk te reinigen. De bekleding kan van het wipstoeltje af geritst worden zodat hij in de wasmachine kan. De wipstoel is gemakkelijk in te klappen tot een compact pakketje dat je gemakkelijk meeneemt. Het frame weegt weinig en daardoor is het tillen van de wipstoel een fluitje van een cent.