Doomoo, Doomoo wipstoeltje, Doomoo seat

Wipstoeltjes collectie

 

Een wipstoeltje voor je kindje is ideaal. Je kindje kan heerlijk ontspannen of juist lekker spelen en jij hebt je handen vrij. Een win-win situatie dus.
Bij Babypark vind je wipstoelen in allerlei soorten en maten en prijscategorieën, zo is er voor ieder wat wils!

 

Op zoek naar een accessoire voor je wipstoeltje? Shop accessoires...

 

1 Resultaten
  • Quick view Kees Chillen Babysitter

    Kees Chillen Babysitter

    Uit voorraad leverbaar

    69,95

    59,-

1 Resultaten

Kees wipstoel

 

De Kees wipstoel is gemakkelijk aan te passen aan de wensen van je kindje omdat zowel de rugleuning als de voetensteun verstelbaar zijn. Zo wordt je kindje altijd optimaal ondersteund. Met een Kees wipstoel heeft je kindje even een momentje voor zichzelf om te spelen of te dutten en heb jij je handen vrij.

 

Gemakkelijk mee te nemen

De Kees wipstoelen wegen heel weinig en zijn daardoor gemakkelijk mee te nemen. Ideaal wanneer je op vakantie of op visite gaat! Zo heeft je kindje overal een veilige en comfortabele plaats. Bovendien is het wipstoeltje gemakkelijk in te klappen zodat hij weinig ruimte inneemt wanneer je de wipstoel niet gebruikt.

 

Profiteer van de laagste prijs

Bij Babypark hanteren wij de laagste prijs garantie. Dat betekent dat wanneer het product ergens anders ziet bij een Nederlandse winkel voor een lagere prijs wij het verschil gewoon naar je overmaken. Zo weet je zeker dat je bij je aankoop bij Babypark nooit teveel betaald.