KEKK wipstoel

 

De KEKK wipstoel is gemakkelijk aan te passen aan de wensen van je kindje omdat zowel de rugleuning als de voetensteun verstelbaar zijn. Zo wordt je kindje altijd optimaal ondersteund. Met een KEKK wipstoel heeft je kindje even een momentje voor zichzelf om te spelen of te dutten en heb jij je handen vrij.

Lees meer...

 

Gemakkelijk mee te nemen

De KEKK wipstoelen wegen heel weinig en zijn daardoor gemakkelijk mee te nemen. Ideaal wanneer je op vakantie of op visite gaat! Zo heeft je kindje overal een veilige en comfortabele plaats. Bovendien is het wipstoeltje gemakkelijk in te klappen zodat hij weinig ruimte inneemt wanneer je de wipstoel niet gebruikt.

 

Profiteer van de laagste prijs

Bij Babypark hanteren wij de laagste prijs garantie. Dat betekent dat wanneer het product ergens anders ziet bij een Nederlandse winkel voor een lagere prijs wij het verschil gewoon naar je overmaken. Zo weet je zeker dat je bij je aankoop bij Babypark nooit teveel betaald.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    KEKK Chillen Babysitter Black

    De KEKK Chillen Babysitter is comfortabel en veilig voor je kindje en heeft daarnaast een strakke vormgeving. Het wipstoeltje is voorzien van een super zachte inlay van fleece voor de allerkleinsten.
    69,95
1 Resultaten