nuna leaf, nuna wipstoel, nuna leaf wipstoel

PlumPlum wipstoeltjes

 

Een wipstoel is eigenlijk de eerste stoel van je kindje, het kan er lekker in zitten, spelen en vrij rondkijken. En jij hebt voor even je handen vrij. Ook is een wipstoel ideaal om je kindje er eten in te geven. Een wipstoeltje kan je gebruiken tot een kind 6-9 maanden oud is of ongeveer 9 kg weegt. In het begin is het niet verstandig om je kindje urenlang in een wipstoel te laten zitten omdat dit slecht is voor de ontwikkeling van de wervelkolom en de motoriek. Een maximaal toegestane tijd om je kindje in een wipstoel te leggen is zo’n twee uur per dag. Babypark heeft diverse wipstoeltjes in het assortiment.

 

Lees meer...

Fijne PlumPlum wipstoeltjes

Het merk PlumPlum heeft fijne wipstoelen in haar collectie. Een PlumPlum wipstoeltje is in hoogte verstelbaar, zo zit je kindje altijd op de juiste hoogte. Door middel van een veiligheidsriempje blijft je kindje goed vastzitten in de PlumPlum wipstoel. De PlumPlum wipstoel heeft ook nog een afneembare hoes en is uitwasbaar in de wasmachine. Handig voor als je kindje veel knoeit. De hoezen van de PlumPlum wipstoeltjes hebben stijlvolle dessins die wel in elk interieur passen.
 

Over PlumPlum

PlumPlum Babygoods is een Belgisch merk en ontwerpt babyproducten volgens de nieuwste trends. De ontwerpen worden vooral gekenmerkt door soberheid, maar zijn tegelijk ook stijlvol. Op de website vind je de actuele voorraad en collectie van PlumPlum. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Plum Plum Panda Wipstoel

    De Plum Plum Panda Wipstoel is perfect voor je kindje om heerlijk comfortabel en in stijl in te relaxen. Het hoes met stijlvol design is afneembaar en wasbaar in de wasmachine zodat knoeien geen probleem is.
    99,-
1 Resultaten