Bloom wipstoel accessoires

Vul jouw Bloom wipstoel aan met een Bloom wipstoel accessoire. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke, comfortabele zitting. Een nieuwe zitting is ideaal als de oude zitting niet meer bij het interieur past of als hierin vlekken zitten. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment Bloom wipstoel accessoires.
Lees meer...

Pluspunten van Bloom wipstoel accessoires

Bloom wipstoel accessoires zijn van goede kwaliteit. Een Bloom zitting is bijvoorbeeld van duurzame, zachte stof gemaakt. Met deze Bloom wipstoel accessoire ontbreekt het je kindje niet aan comfort. Aan een zitting zit vaak ook een lus om speelgoed of andere wipstoel accessoires aan vast te maken.

Over Bloom

Bloom is een echt designmerk van kinderstoelen, wipstoeltjes en andere producten. Het merk Bloom is opgericht door vier vaders  die een mooi en functioneel design met elkaar wilden combineren. Bloom producten stralen het designgevoel van moderne ouders uit. Bestel vandaag nog Bloom wipstoel accessoires online via onze webshop, zodat jouw Bloom wipstoel er helemaal tiptop uitziet.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bloom Coco Go Zitting

    De Bloom Coco Go Zitting is geschikt voor de Bloom Coco Go wipstoel. In deze comfortabele zitting zit je kindje heerlijk! Met deze losse zitting kun je afwisselen.
    59,-
1 Resultaten
Trustpilot