7 Resultaten
7 Resultaten

Zonnescherm baby autostoeltje

In de auto kan jouw kind vol in de zon zitten en kun je niet even het stoeltje in de schaduwzijde zetten. In die gevallen bieden autostoelen zonneschermen uitkomst. Zo hebben wij een bijzonder leuk zonnescherm voor de autostoel van Taf Toys. Zoals de naam al doet vermoeden, vormen speeltjes ook een onderdeel van dit zonnescherm. Je bevestigt het aan het autostoeltje of kinderwagen. Het ziet eruit als een wolkje met gezicht waar drie leuke speeltjes aan hangen wat het kindje bezig houdt achterin tijdens lange autoritten. Het scherm zit verscholen in de wolk en kan worden uitgerold wanneer dat nodig is. Het biedt 50+ UPF UVA / UVB bescherming. De Taf Toys is de ideale manier om een zonnescherm voor de autostoel mee te nemen en is gemaakt van hoogwaardige materialen.

Autostoelen zonneschermen en zonneschermen voor het raam

Naast de autostoelen zonneschermen kun je in ons brede assortiment ook terecht voor zonneschermen voor aan het autoraam dat je bevestig tussen het raam en het deurpaneel. Op deze wijze kun je er voor zorgen dat de zonnestralen niet eens de auto binnendringen waar jouw kindje zit. Naast een donker scherm hebben wij ook lichtere zonneschermen met kleurrijke afbeeldingen. De bubbels op het scherm creëren daarbij ook verschillende texturen dat het nog interessanter maakt om naar te kijken en de visuele ontwikkeling van je kindje stimuleert.

Zonnescherm autostoel

Ook een zonnescherm voor een baby autostoeltje bestel je eenvoudig online via de Babypark webshop. Door onze grote voorraden kunnen wij vaak direct uit voorraad leveren. Bestel je dan voor 20:00 uur dan zorgen wij ervoor dat je het zonnescherm de volgende dag al in huis hebt. Voor vragen kun je uiteraard altijd terecht bij onze verkoopspecialisten. Of dat nou in één van onze Megastores of gewoon per telefoon, email of zelfs Whatsapp is. Onze verkoopspecialisten staan jou graag te woord.