Zonnescherm autostoel

In de auto kan jouw kind vol in de zon zitten en kun je niet even het stoeltje in de schaduwzijde zetten. In die gevallen bieden autostoelen zonneschermen uitkomst. De autostoel zonneschermen uit ons assortiment zijn eenvoudig te bevestigen. Hoewel het raam van de auto bedekt is, kan je kindje onderweg vanuit de autostoel nog wel gewoon naar buiten blijven kijken. Zo vormt het zonnescherm voor de autostoel geen belemmering maar biedt het een meerwaarde voor een comfortabele autorit.

Lees meer...

Autostoelen zonneschermen en zonneschermen voor het raam

Naast de autostoelen zonneschermen kun je in ons brede assortiment ook terecht voor zonneschermen voor aan het autoraam dat je bevestig tussen het raam en het deurpaneel. Op deze wijze kun je er voor zorgen dat de zonnestralen niet eens de auto binnendringen waar jouw kindje zit. Naast een donker scherm hebben wij ook lichtere zonneschermen. Deze zonneschermen laten iets meer licht door waardoor het in de auto niet heel donker wordt.

Zonnescherm autostoel

Ook een zonnescherm voor een baby autostoeltje bestel je eenvoudig online via de Babypark webshop. Door onze grote voorraden kunnen wij vaak direct uit voorraad leveren. Bestel je dan voor 20:00 uur dan zorgen wij ervoor dat je het zonnescherm de volgende dag al in huis hebt. Voor vragen kun je uiteraard altijd terecht bij onze verkoopspecialisten. Of dat nou in één van onze Megastores of gewoon per telefoon, email of zelfs Whatsapp is. Onze verkoopspecialisten staan jou graag te woord.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Zonnescherm Auto Zwart 2 Stuks

  Het Zonnescherm Auto Zwart 2 Stuks biedt optimale bescherming tegen de felle zonnestralen en laat zich eenvoudig met een zuignap bevestigen op de autoruit.
  4,95
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Stretchy Zonnescherm

  De A3 Baby & Kids Stretchy Zonnescherm is zowel in de hoogte als in de breedte rekbaar en past daardoor op elke autoruit. Het zonnescherm biedt tijdens het autorijden optimale bescherming tegen felle zonnestralen!

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Munchkin Smart Shade Zonnescherm

  Het Munchkin Smart Shade zonnescherm biedt optimale bescherming tegen de felle zonnestralen en laat zich eenvoudig bevestigen tussen het raam en het deurpaneel en de clip hang je over de bovenkant van de ruit.
  25,95
 • Quick view

  Puck Stretchy Zonnescherm 2 Stuks

  De Puck Stretchy Zonnescherm 2 Stuks is zowel in de hoogte als in de breedte rekbaar en past daardoor op elke autoruit. Het zonnescherm biedt tijdens het autorijden optimale bescherming tegen felle zonnestralen!

  19,95

  12,95

 • Quick view

  Baby's Only Flavor Zonnekap

  Deze Baby's Only Flavor Zonnekap biedt de oplossing om je kindje in een autostoeltje te beschermen tegen de zon en het staat nog mooi ook! Gemaakt van zacht materiaal en met elastiek aan de autostoel vast te maken.
  47,45
 • 20% korting
  Quick view

  Dooky Hoody Zonnekap Black

  De universele Dooky Hoody Zonnekap is geschikt voor alle groep 0+ autostoeltjes. De zonnekap is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en makkelijk te bevestigen.
  22,99
 • Quick view

  Baby's Only Classic Zonnekap

  Deze Baby's Only Classic Zonnekap biedt de oplossing om je kindje in een autostoeltje te beschermen tegen de zon en het staat nog mooi ook! Gemaakt van zacht materiaal en met elastiek aan de autostoel vast te maken.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 39,96

 • Quick view

  Baby's Only Kabel Zonnekap Maxi-Cosi

  Deze Baby's Only Kabel Zonnekap Maxi-Cosi biedt de oplossing om je kindje in een groep 0 autostoeltje te beschermen tegen de zon en het staat nog mooi ook! Gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 35,51

 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Zonnekap Maxi-Cosi

  De Baby's Only Sparkle Zonnekap Maxi-Cosi biedt de oplossing om je kindje in een groep 0 autostoeltje te beschermen tegen de zon. Gemaakt van zacht materiaal en met elastiek vast te maken.

  Normale prijs: 42,46

  Special Price 39,46

 • Quick view

  Little Dutch Pure Zonnekap

  Deze stijlvolle Little Dutch Pure Zonnekap is geschikt voor alle groep 0+ autostoeltjes. De zonnekap kan eenvoudig vastgemaakt worden en biedt een goede bescherming tegen de wind, regen en het felle zonlicht.
  32,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi Groep 1 Zonnekap

  Met een Maxi-Cosi Groep 1 Zonnekap zit je kindje altijd veilig en geborgen. Het beschermt je kindje tegen zon, regen wind, licht en kou. Is dat niet ideaal? Geschikt voor groep 1 autostoeltjes van Maxi-Cosi
  29,99
11 Resultaten
Trustpilot