Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Zonnescherm autostoel

In de auto kan jouw kind vol in de zon zitten en kun je niet even het stoeltje in de schaduwzijde zetten. In die gevallen bieden autostoelen zonneschermen uitkomst. De autostoel zonneschermen uit ons assortiment zijn eenvoudig te bevestigen. Hoewel het raam van de auto bedekt is, kan je kindje onderweg vanuit de autostoel nog wel gewoon naar buiten blijven kijken. Zo vormt het zonnescherm voor de autostoel geen belemmering maar biedt het een meerwaarde voor een comfortabele autorit.

Lees meer...

Autostoelen zonneschermen en zonneschermen voor het raam

Naast de autostoelen zonneschermen kun je in ons brede assortiment ook terecht voor zonneschermen voor aan het autoraam dat je bevestig tussen het raam en het deurpaneel. Op deze wijze kun je er voor zorgen dat de zonnestralen niet eens de auto binnendringen waar jouw kindje zit. Naast een donker scherm hebben wij ook lichtere zonneschermen. Deze zonneschermen laten iets meer licht door waardoor het in de auto niet heel donker wordt.

Zonnescherm autostoel

Ook een zonnescherm voor een baby autostoeltje bestel je eenvoudig online via de Babypark webshop. Door onze grote voorraden kunnen wij vaak direct uit voorraad leveren. Bestel je dan voor 20:00 uur dan zorgen wij ervoor dat je het zonnescherm de volgende dag al in huis hebt. Voor vragen kun je uiteraard altijd terecht bij onze verkoopspecialisten. Of dat nou in één van onze Megastores of gewoon per telefoon, email of zelfs Whatsapp is. Onze verkoopspecialisten staan jou graag te woord.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

9 producten

Populariteit
  • 34,95 Adviesprijs 0,-
  • Baby's Only Sparkle Zonnekap Maxi-Cosi
    49,95 Adviesprijs 0,-
  • Baby's Only Cozy Zonnekap
    31,99 Adviesprijs 0,-
  • Baby's Only Classic Zonnekap
    49,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

9 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader