Zwembandjes baby

Een veilige manier om met jouw kleine te gaan zwemmen is met een baby zwemband. Bij Babypark hebben we ook leuke zwembandjes voor jouw baby waarmee je heerlijk met hem/haar het water in kan. Het is niet alleen veilig maar ook erg ontspannend omdat je hem/haar niet continu hoeft vast te houden. Je kunt ze gewoon lekker relaxt laten dobberen. Bekijk het assortiment baby zwembandjes voor zorgeloze zwemdagen.

Lees meer...

Zwembandjes baby assortiment

Bij Babypark vind je bijvoorbeeld de Baby Dobber zwemband. Deze duurzame zwemband van gerecycled materiaal is gemaakt in Nederland. Het is een van de veiligste manieren om met jouw kindje het water in te gaan. Door het kielprincipe kan het niet snel kantelen en ook de schuimring zorgt ervoor dat het zwembandje stabiel in het water ligt. De ergonomische zitting is ruim en hoog waardoor het bij kleine kinderen ook het hoofdje nog ondersteunt. Doordat het zitje ruim is, kan het nog steeds gebruikt worden voor kinderen tot 11 kilo. Om kleine kinderen niet te laten schuiven, is er een antislipmatje aangebracht.

Een andere zwemband in ons assortiment is de Hydrokids Swim Seat. Ook deze zwemband is geschikt voor kinderen tot 11 kg en heeft een ruime beenopeningen waarbij de naden zijn omgekeerd zodat de beentjes van jouw kindje er niet over wrijven. Dit model van stevig vinyl heeft een vierkant ontwerp voor meer stabiliteit in de hoeken. Van dit merk hebben we tevens een model dat geschikt is voor kinderen tot 15 kg (1-2 jaar).

Bestellen baby zwembandjes

Wil jij snel het water in kunnen met jouw kindje? Bestel dan voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Bestellingen vanaf 20 euro worden ook nog eens gratis verzonden. Of kom eens langs in een van onze 10 megastores om de zwembandjes en de rest van ons assortiment met eigen ogen te bekijken.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Swim Essentials Swim Seat Yellow 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Swim Seat Yellow 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  19,95
 • Quick view

  Swim Essentials Panter Zwembad Beige 24+ Mnd

  Het Swim Essentials Panter Zwembad Beige 24+ Mnd is een musthave tijdens de warme zomerdagen. Je kindje kan heerlijk spetteren, spelen en afkoelen. Verder is het badje voorzien van een leuke en vrolijke print.

  12,95

  10,95

 • Quick view

  Swim Essentials Circus Swim Seat Yellow 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Circus Swim Seat Yellow 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.

  24,95

  24,-

 • Quick view

  Swim Essentials Swim Seat Pink 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Swim Seat Pink 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  19,95
 • Quick view

  Swim Essentials Zeesterren Swim Seat Beige 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Zeesterren Swim Seat Beige 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  24,95
 • Quick view

  Swim Essentials Zeesterren Zwembandjes 0-24 Mnd

  Met de Swim Essentials Zeesterren Zwembandjes 0-24 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water. De zwembandjes zitten comfortabel om de armpjes van je kindje, waardoor je hij of zij heerlijk kan spetteren.
  9,95
 • Quick view

  Swim Essentials Leopard Zwembad Old Pink 24+ Mnd

  Het Swim Essentials Leopard Zwembad Old Pink 24+ Mnd is een musthave tijdens de warme zomerdagen. Je kindje kan heerlijk spetteren, spelen en afkoelen. Verder is het badje voorzien van een leuke en vrolijke print.

  12,95

  9,95

 • Quick view

  Swim Essentials Panter Zwembandjes Beige 0-24 Mnd

  Met de Swim Essentials Panter Zwembandjes Beige 0-24 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water. De zwembandjes zitten comfortabel om de armpjes van je kindje, waardoor je hij of zij heerlijk kan spetteren.

  8,95

  5,99

 • Quick view

  Swim Essentials Leopard Swim Seat Old Pink 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Leopard Swim Seat Old Pink 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  24,95
 • Quick view

  Swim Essentials Flamingo Zwemband Rose Gold 36+ Mnd

  Met de stijlvolle Swim Essentials Flamingo Zwemband Rose Gold 36+ Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De band heeft een ruime opening zodat je kindje er makkelijk in kan.

  9,95

  7,95

 • Quick view

  Swim Essentials Zwembad Yellow 24+ Mnd

  Het Swim Essentials Zwembad Yellow 24+ Mnd is een musthave tijdens de warme zomerdagen. Je kindje kan heerlijk spetteren, spelen en afkoelen. Verder is het badje voorzien van een leuke en vrolijke print.

  14,95

  8,95

 • Quick view

  Swimtrainer Classic Oranje 15-30 kg

  Met de Swimtrainer Classic Oranje 15-30 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.

  19,99

  19,11

 • Quick view

  Swimtrainer Classic Rood 6-18 kg

  Met de Swimtrainer Classic Rood 6-18 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.

  19,99

  16,99

 • Quick view

  Swimtrainer Classic Geel 20-36 kg

  Met de Swimtrainer Classic Geel 20-36 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.
  19,99
 • Quick view

  Swim Essentials Leopard Zwembandjes Rose Gold 0-24 Mnd

  Met de Swim Essentials Leopard Zwembandjes Rose Gold 0-24 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water. De zwembandjes zitten comfortabel om de armpjes van je kindje, waardoor je hij of zij heerlijk kan spetteren.

  9,95

  7,95

 • Quick view

  HydroKids Swim Seat 0-1 Jr

  Met de HydroKids Swim Seat kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.

  22,95

  18,66

16 Resultaten
Trustpilot