Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Baby alarm

Tegenwoordig zijn er geavanceerde mogelijkheden om je baby in de gaten te houden. Waar dat vroeger enkel met geluiddetectie via de babyfoon ging, kan dat nu ook met beeld en zelfs bewegingssensoren. Wat voor type baby alarm je ook kopen wilt, bij Babypark hebben we verschillende uitvoeringen beschikbaar. Elk alarm voor je baby is bij ons van een A-merk en bieden we tegen de scherpste prijzen van Nederland dankzij onze laagsteprijsgarantie. Bekijk ons assortiment en kies wat in jouw situatie het beste van toepassing is.

Lees meer...

Alarm baby assortiment

In ons uitgebreide assortiment babyfoons kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen. De meeste babyfoons zijn tegenwoordig uitgerust met een video-unit waarop je beeld kunt zien van de camera die je in de kinderkamer plaatst. Sommige modellen bieden ook een app om de videostream op je mobiel te kunnen bekijken. Luxere uitvoeringen beschikken verder ook over extra’s als ingebouwde slaapliedjes (of je eigen muziek), terugspreekfunctie en temperatuurweergave. Met een ingebouwd baby alarm kun je er ook voor zorgen dat je nooit een voedingsmoment vergeet. Een ander soort alarm biedt de Babysense monitor. Deze registreert bewegingen van je kleine en als die onder een bepaalde drempel vallen (ook de ademhalingsbewegingen) dan slaat het alarm aan zodat je polshoogte kunt nemen. 

Online alarm baby kopen

Wanneer je het juiste apparaat voor jouw type gebruik hebt gevonden, kun je het eenvoudig bestellen via onze online webshop. Bestellingen die vandaag plaatst, kunnen wij nog dezelfde werkdag verzenden. Verzending is gratis vanaf 20 euro. Afhalen of de collectie in onze megastore komen bekijken, behoort uiteraard ook tot de mogelijkheid.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Oval loader