Luvion babyfoons

 

Luvion babyfoons zijn één van de populairste babyfoons. En dat is niet onlogisch! Luvion is al jarenlang dé specialist op het gebied van babyfoons met camera. Hierdoor kun je je kindje dag en nacht goed in de gaten houden, of je nu in dezelfde ruimte als je kindje bent of niet. Luvion is een Nederlands bedrijf en is fabrikant en leverancier van diverse baby- en kinderproducten met een hoge kwaliteit.

 

Lees meer...

Handige functies van Luvion babyfoons

De meeste Luvion babyfoons maken gebruik van DECT technologie. Dankzij het gecodeerde signaal en Data Lock Encoding is de Luvion babyfoon storingsvrij. Van draadloos internet in de omgeving heb je geen last. Verder zijn veel Luvion babyfoons uitgerust met tal van functies, zoals een terugspreekfunctie, zodat je je kindje kunt kalmeren. Ook is het mogelijk om verschillende slaapliedjes af te laten spelen om je kindje tot rust te brengen. Is de batterij bijna leeg, dan ontvang je hiervan meestal een melding. Veel Luvion babyfoons hebben een nachtzicht tot maar liefst vijf meter, zodat je je kindje in het donker ook goed kunt zien.

 

Babyfoon Luvion met camera

Eén van de kenmerken waarop Luvion babyfoons zich onderscheiden van andere babyfoons zijn hun scherpe camera’s met kleurenbeeld. Ook ’s nachts kun je je kindje scherp zien dankzij een nachtlampje en een nachtcamera. Heb je meerdere kindjes die je in de gaten wilt houden? Schaf dan alleen een losse bijpassende Luvion camera aan en geen complete Luvion babyfoon. Je kunt deze camera aansluiten op jouw ouderbasis en op die manier twee kindjes tegelijkertijd in de gaten houden. Het is zelfs mogelijk om vier kindjes op vier verschillende plekken in de gaten te houden. Hiervoor is het nodig om vier camera’s aan te sluiten aan de ouderbasis. Meestal kun je handmatig tussen de camera’s switchen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat het beeld automatisch iedere drie seconden van de ene naar de andere camera overspringt. Een babyfoon van Luvion kent dus allerlei mogelijkheden.Lees minder...
19 Resultaten
19 Resultaten