Luvion babyfoons

 

Luvion babyfoons zijn één van de populairste babyfoons. En dat is niet onlogisch! Luvion is al jarenlang dé specialist op het gebied van babyfoons met camera. Hierdoor kun je je kindje dag en nacht goed in de gaten houden, of je nu in dezelfde ruimte als je kindje bent of niet. Luvion is een Nederlands bedrijf en is fabrikant en leverancier van diverse baby- en kinderproducten met een hoge kwaliteit.

 

Lees meer...

Handige functies van Luvion babyfoons

De meeste Luvion babyfoons maken gebruik van DECT technologie. Dankzij het gecodeerde signaal en Data Lock Encoding is de Luvion babyfoon storingsvrij. Van draadloos internet in de omgeving heb je geen last. Verder zijn veel Luvion babyfoons uitgerust met tal van functies, zoals een terugspreekfunctie, zodat je je kindje kunt kalmeren. Ook is het mogelijk om verschillende slaapliedjes af te laten spelen om je kindje tot rust te brengen. Is de batterij bijna leeg, dan ontvang je hiervan meestal een melding. Veel Luvion babyfoons hebben een nachtzicht tot maar liefst vijf meter, zodat je je kindje in het donker ook goed kunt zien.

 

Babyfoon Luvion met camera

Eén van de kenmerken waarop Luvion babyfoons zich onderscheiden van andere babyfoons zijn hun scherpe camera’s met kleurenbeeld. Ook ’s nachts kun je je kindje scherp zien dankzij een nachtlampje en een nachtcamera. Heb je meerdere kindjes die je in de gaten wilt houden? Schaf dan alleen een losse bijpassende Luvion camera aan en geen complete Luvion babyfoon. Je kunt deze camera aansluiten op jouw ouderbasis en op die manier twee kindjes tegelijkertijd in de gaten houden. Het is zelfs mogelijk om vier kindjes op vier verschillende plekken in de gaten te houden. Hiervoor is het nodig om vier camera’s aan te sluiten aan de ouderbasis. Meestal kun je handmatig tussen de camera’s switchen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat het beeld automatisch iedere drie seconden van de ene naar de andere camera overspringt. Een babyfoon van Luvion kent dus allerlei mogelijkheden.Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Luvion Babysense 7 Babymonitor

  Met de Luvion Babysense 7 Babymonitor kun je rustig gaan slapen zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over je baby. De veilige sensormatjes nemen de bewegingen van je baby waar en slaan indien nodig alarm.
  129,-
 • Quick view

  Luvion Essential Babyfoon

  Met de Luvion Essential Babyfoon kun je eenvoudig en op een veilige manier je kindje in de gaten houden. De beeld babyfoon heeft een maximaal bereik van 250 meter en wordt geleverd inclusief een monitor en camera.

  159,-

  139,-

 • Quick view

  Luvion Supreme Connect Babyfoon

  Met de Luvion Supreme Connect Babyfoon kun je wereldwijd via je smartphone of tablet contact maken met de babyfoon door middel van WiFi. Zo mis je niets van de ontwikkeling van je kindje, waar je ook bent!

  235,-

  189,-

 • Quick view

  Luvion Essential Plus Babyfoon

  De Luvion Essential Plus Babyfoon is een gebruiksvriendelijke en complete beeldbabyfoon. De babyfoon heeft een beweegbare camera met zoomfunctie en een batterij met een extra lange levensduur.

  199,-

  179,-

17 Resultaten