Babyfoons, babyfoon

Luvion babyfoons

Luvion babyfoons zijn één van de populairste babyfoons. En dat is niet onlogisch! Luvion is al jarenlang dé specialist op het gebied van babyfoons met camera. Hierdoor kun je je kindje dag en nacht goed in de gaten houden, of je nu in dezelfde ruimte als je kindje bent of niet. Luvion is een Nederlands bedrijf en is fabrikant en leverancier van diverse baby- en kinderproducten met een hoge kwaliteit. Lees meer...

Handige functies van Luvion babyfoons

De meeste Luvion babyfoons maken gebruik van DECT technologie. Dankzij het gecodeerde signaal en Data Lock Encoding is de Luvion babyfoon storingsvrij. Van draadloos internet in de omgeving heb je geen last. Verder zijn veel Luvion babyfoons uitgerust met tal van functies, zoals een terugspreekfunctie, zodat je je kindje kunt kalmeren. Ook is het mogelijk om verschillende slaapliedjes af te laten spelen om je kindje tot rust te brengen. Is de batterij bijna leeg, dan ontvang je hiervan meestal een melding. Veel Luvion babyfoons hebben een nachtzicht tot maar liefst vijf meter, zodat je je kindje in het donker ook goed kunt zien.

Babyfoon Luvion met camera

Eén van de kenmerken waarop Luvion babyfoons zich onderscheiden van andere babyfoons zijn hun scherpe camera’s met kleurenbeeld. Ook ’s nachts kun je je kindje scherp zien dankzij een nachtlampje en een nachtcamera. Heb je meerdere kindjes die je in de gaten wilt houden? Schaf dan alleen een losse bijpassende Luvion camera aan en geen complete Luvion babyfoon. Je kunt deze camera aansluiten op jouw ouderbasis en op die manier twee kindjes tegelijkertijd in de gaten houden. Het is zelfs mogelijk om vier kindjes op vier verschillende plekken in de gaten te houden. Hiervoor is het nodig om vier camera’s aan te sluiten aan de ouderbasis. Meestal kun je handmatig tussen de camera’s switchen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat het beeld automatisch iedere drie seconden van de ene naar de andere camera overspringt. Een babyfoon van Luvion kent dus allerlei mogelijkheden.Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Luvion Babysense 7 Babymonitor

  Met de Luvion Babysense 7 Babymonitor kun je rustig gaan slapen zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over je baby. De veilige sensormatjes nemen de bewegingen van je baby waar en slaan indien nodig alarm.

  129,-

  109,-

 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon is een babyfoon voor de moderne ouder die zich aan iedere situatie aanpast. De babyfoon is te gebruiken met monitor of smartphone met behulp van een handige app.

  259,-

  211,65

 • Quick view

  Luvion Essential Babyfoon

  Met de Luvion Essential Babyfoon kun je eenvoudig en op een veilige manier je kindje in de gaten houden. De beeld babyfoon heeft een maximaal bereik van 250 meter en wordt geleverd inclusief een monitor en camera.

  159,-

  129,-

 • Exclusief bij Babypark
  Quick view

  Luvion Essential Plus Babyfoon

  De Luvion Essential Plus Babyfoon is een gebruiksvriendelijke en complete beeldbabyfoon. De babyfoon heeft een beweegbare camera met zoomfunctie en een batterij met een extra lange levensduur.

  179,-

  169,-

 • Exclusief bij Babypark
  Quick view

  Luvion Easy Plus Babyfoon

  De Luvion Easy Plus Babyfoon is een praktische babyfoon die eenvoudig en logisch in gebruik is. De babyfoon is storingsvrij zodat je je kindje altijd goed in de gaten kunt houden op het 2,4” kleuren LCD scherm.

  119,-

  99,95

 • Quick view

  Luvion Grand Elite Extra Camera

  De Luvion Grand Elite Extra Camera makkelijk te verplaatsen. De Luvion Grand Elite Camera is alleen in de app toe te voegen van de Luvion Grand Elite 3 Connect, of aan een Grand Elite 3 Connect PLUS Monitor.

  104,-

  89,-

 • Quick view

  Luvion Essential Babyfoon Limited Black Edition

  Met de Luvion Essential Babyfoon Limited Black Edition kun je eenvoudig je kindje in de gaten houden. De beeld babyfoon heeft een maximaal bereik van 250 meter en wordt geleverd inclusief een monitor en camera.

  169,-

  149,-

 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Babyfoon

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Babyfoon Black werkt zowel met een monitor als met een handige, veilige app op je telefoon. De babyfoon heeft haarscherp beeld en allerlei handige opties en eigenschappen.
  279,-
 • Nieuw!
  Quick view

  Luvion Smart Optics Camera

  Met de Luvion Smart Optics Camera heb overal ter wereld perfect zicht op je kindje. Via de Wi-Fi verbinding of je mobiel netwerk verbind je je smartphone of tablet eenvoudig en kun je alles in de gaten houden.
  79,-
 • Nieuw!
  Quick view

  Luvion Icon Deluxe Extra Camera

  Met de Luvion Icon Deluxe Extra Camera kun jij jouw Luvion Icon Deluxe babyfoon uitbreiden. Je kunt tot wel 4 camera's op de babyfoon aan te sluiten, zodat je meerdere kindjes tegelijkertijd in de gaten kan houden.
  99,-
 • Nieuw!
  Quick view

  Luvion Icon Deluxe Babyfoon

  Met de Luvion Icon Deluxe Babyfoon heb je goed zicht op je slapende kindje. De babyfoon heeft een maximaal bereik van 300 meter en is voorzien van een infraroodfunctie, slaapliedjes, timer en zoomfunctie.
  199,-
 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Extra Camera

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Extra Camera is een aanvulling op de Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Babyfoon. Door deze extra, beweegbare camera te gebruiken wordt de babyfoon nog veelzijdiger!
  129,-
 • Quick view

  Luvion Essential Plus Extra Camera

  De Luvion Essential Plus Extra Camera is een aanvulling op de Luvion Essential Plus Babyfoon. Door deze extra, beweegbare camera met zoomfunctie te gebruiken kun je twee kindjes tegelijkertijd in de gaten houden.

  109,-

  89,-

 • Quick view

  Luvion Essential Babyfoon Limited Edition

  De Luvion Essential Babyfoon Limited Edition is een bijzondere uitvoering van de Luvion Essential. Deze uitvoering is een echte eyecatcher in je interieur dankzij de unieke parelwitte kleur en houtprint.

  169,-

  149,-

 • Quick view

  Luvion Essential Extra Camera

  Met de Luvion Essential Extra Camera kun jij jouw Luvion Essential babyfoon uitbreiden. Het is mogelijk om max. 4 camera's op deze babyfoon aan te sluiten, zodat je in verschillende ruimtes je kindjes kunt zien.

  104,-

  89,-

 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Camera Bracket

  Met de Luvion Grand Elite 3 Camera Bracket plaats je de Luvion Grand Elite 3 Camera op een hogere plaats. Doordat de poten flexibel zijn kan je de standaard met babyfoon om bijvoorbeeld een buis bevestigen.
  22,95
 • Quick view

  Luvion Icon Clear 75 Pro Babyfoon

  De Luvion Icon Clear 75 Pro Babyfoon heeft een 100% storingsvrije en veilige verbinding. De babyfoon is uitgerust met 18 slaapliedjes, een sterrenprojector en terugspreekfunctie om je kindje gerust te stellen.
  89,-
 • Quick view

  Luvion Essential Limited Extra Camera

  Met de Luvion Essential Limited Extra Camera kun jij jouw Luvion Essential babyfoon uitbreiden. Het is mogelijk om max. 4 camera's op deze babyfoon aan te sluiten, zodat zicht hebt op verschillende ruimtes.
  99,-
 • Quick view

  Luvion Easy Plus Extra Camera

  De Luvion Easy Plus Extra Camera is een aanvulling op de Luvion Easy Plus Babyfoon. Door deze extra camera te gebruiken kun je twee kindjes tegelijkertijd in de gaten houden met de Luvion Easy Plus babyfoon.
  69,-
19 Resultaten
Trustpilot