Babyfoons, Alecto Babyfoons

14 Resultaten
14 Resultaten

Luvion babyfoon

 

De Luvion babyfoons zijn één van de populairste modellen. En dat is niet onlogisch! Luvion is al jarenlang dé specialist op het gebied van babyfoons met camera. Hierdoor kun je je kindje dag en nacht goed in de gaten houden, of je nu in dezelfde ruimte als je kindje bent of niet. Luvion is een Nederlands bedrijf en is fabrikant en leverancier van diverse baby- en kinderproducten met een hoge kwaliteit.

 

Babyfoon met camera

Eén van de kenmerken waarop de babyfoons van Luvion zich onderscheiden van andere babyfoons zijn hun scherpe camera’s met kleurenbeeld. Ook ’s nachts kun je je kindje scherp zien dankzij een nachtlampje en een nachtcamera. Heb je meerdere kindjes die je in de gaten wilt houden? Schaf dan alleen een losse bijpassende Luvion camera aan en geen complete babyfoon. Je kunt deze camera aansluiten op jouw ouderbasis en op die manier twee kindjes tegelijkertijd in de gaten houden.

 

Bestel online op Babypark.nl

Ben jij overtuigd geraakt van het gemak en de zekerheid van een betrouwbare babyfoon met camera? Bestel dan jouw Luvion babyfoon via onze webshop. Als jouw bestelling op een werkdag voor 20.00 uur bij ons binnen is en hij is direct online betaald, versturen wij de babyfoon dezelfde dag nog.