Baby alarmmat

Met een babyfoon houd je je kindje in de gaten en krijg je het te horen wanneer het begint te huilen. Maar wat als je kindje juist niet meer beweegt of moeilijk ademhaalt? Dan merk je daar doorgaans weinig van via de babyfoon. Een alarmmat voor de baby kan in zo’n geval uitkomst bieden. Bij Babypark kun je voor alles in je babykamer slagen dus ook een Baby alarmmat vind je in ons assortiment. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je daar ook nooit teveel voor.

Lees meer...

Baby sensor detecteert beweging

Een alarmmat voor de baby bevat een sensor die kan detecteren wanneer je kindje niet meer beweegt. Wanneer er langer dan 20 seconden geen beweging meer is, gaat het alarm af. Ook ademhalingsbewegingen worden gedetecteerd. Valt dat onder de 10 per minuut dan gaat het alarm ook af. Zo kun je meteen nagaan of je kindje niet per abuis op de buik is gedraaid waardoor ademen wordt bemoeilijkt. Het baby alarmmatje werkt op batterijen zodat je geen stroomkabels onder het bedje hebt lopen. Dankzij de baby sensor zorg je ervoor dat je zelf een stuk prettiger slaapt. Het matje is ook bijzonder eenvoudig in gebruik. Wil je ook een babyfoon die reageert op geluid dan kun je daar uiteraard ook voor terecht bij Babypark. Bekijk ons volledige assortiment babyartikelen voor de kinderkamer.

Online bestellen alarmmat voor de baby

Wil je het matje morgen in huis, bestel vandaag dan voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde werkdag. Bestellingen vanaf 20 euro versturen we kosteloos zodat je voor je baby alarmmat geen verzendkosten hoeft te betalen. Afhalen of een bezoekje brengen aan onze megastores behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Luvion Babysense 7 Babymonitor

    Met de Luvion Babysense 7 Babymonitor kun je rustig gaan slapen zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over je baby. De veilige sensormatjes nemen de bewegingen van je baby waar en slaan indien nodig alarm.
    129,-
1 Resultaten
Trustpilot