Little Dutch slaapzak

De slaapzakken van Little Dutch bieden de juiste slaapcomfort voor jouw kindje. De Little Dutch slaapzak geeft je kindje een geborgen gevoel en is heerlijk warm. En een goede en comfortabele slaapzak van Little Dutch kan natuurlijk niet missen in de kleding kast van jou kindje. Bovendien zijn de slaapzakken uitgevoerd in mooie kleuren en printjes.

Lees meer...

Comfort van de Little Dutch slaapzak

Comfort hebben de slaapzakken van Little Dutch zeker. Door de ritssluiting in de Little Dutch slaapzak kan je kindje zich lastiger bewegen zo kan je kindje moeilijker draaien, klimmen of zich blootwoelen. De slaapzakken van Little Dutch hebben lichte kleuren of een leuk printje en zijn stijlvol. Ook zijn de slaapzakken van Little Dutch leuk om cadeau te doen aan iemand, bijvoorbeeld als kraam cadeau.

Materiaal van de Little Dutch slaapzak

Het materiaal van de Little Dutch slaapzak is 100% katoen. Dit zorgt dan ook voor een goede kwaliteit van de Little Dutch slaapzak. Je kunt je kindje gemakkelijk in en uit de Little Dutch slaapzak halen. Dit is erg handig wanneer je je kindje moet verschonen omdat het een nieuwe luier nodig heeft. Ook de mouwtjes van de Little Dutch slaapzak zijn afritsbaar. De Little Dutch slaapzakken zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Je kunt de Little Dutch slaapzak overigens gewoon wassen in de wasmachine.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Sunrise Zomer Slaapzak

  Deze stijlvolle Little Dutch Sunrise Zomer Slaapzak is ideaal voor de warmere zomermaanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak opendoen.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Zomer Slaapzak

  Deze stijlvolle Little Dutch Pure Zomer Slaapzak is ideaal voor de warmere zomermaanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak opendoen.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Zomer Slaapzak

  Deze stijlvolle Little Dutch Little Goose Zomer Slaapzak is ideaal voor de warmere zomermaanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak opendoen.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Zomer Slaapzak

  Deze stijlvolle Little Dutch Ocean Zomer Slaapzak is ideaal voor de warmere zomermaanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak opendoen.
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Zomer Slaapzak

  Deze stijlvolle Little Dutch Wild Flowers Zomer Slaapzak is ideaal voor de warmere zomermaanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak opendoen.
 • Quick view

  Little Dutch Pure Winter Slaapzak

  De Little Dutch Pure Winter Slaapzak heeft afritsbare mouwen en biedt je kindje veel slaapcomfort. De slaapzak heeft een TOG waarde van 2,2 (lekker warm dus!) en kan worden gewassen in de wasmachine.
  44,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Winter Slaapzak

  De Little Dutch Ocean Winter Slaapzak heeft afritsbare mouwen en biedt je kindje veel slaapcomfort. De slaapzak heeft een TOG waarde van 2,2 (lekker warm dus!) en kan worden gewassen in de wasmachine.
 • Quick view

  Little Dutch Sunrise Winter Slaapzak

  De Little Dutch Sunrise Winter Slaapzak heeft afritsbare mouwen en biedt je kindje veel slaapcomfort. De slaapzak heeft een TOG waarde van 2,2 (lekker warm dus!) en kan worden gewassen in de wasmachine.
  44,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Winter Slaapzak

  De Little Dutch Little Goose Winter Slaapzak heeft afritsbare mouwen en biedt je kindje veel slaapcomfort. De slaapzak heeft een TOG waarde van 2,2 (lekker warm dus!) en kan worden gewassen in de wasmachine.
  44,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Winter Slaapzak

  De Little Dutch Wild Flowers Winter Slaapzak heeft afritsbare mouwen en biedt je kindje veel slaapcomfort. De slaapzak heeft een TOG waarde van 2,5 (lekker warm dus!) en kan worden gewassen in de wasmachine.
10 Resultaten