Baby Banz

Baby Banz heeft hippe zonnebrillen met UV-bescherming voor kinderen. Deze kwalitatieve brilletjes beschermen de ogen van je kind en zitten veilig en goed op het hoofd. Er zijn verschillende modellen met vrolijke kleurtjes. Bekijk de actuele Baby Banz aanbieding. Bestudeer ook de andere kinderartikelen hier op Babypark bij de overige topmerken. Het assortiment in onze webwinkel is bijzonder groot.

Lees meer...

Baby Banz is koninklijk

Kinderbrilletjes die wereldwijd gedragen worden van bijzondere makelij zijn de Baby Banz zonnebrillen die je kunt kopen in de Baby Banz online shop. Zelfs in het koninklijk huis dragen de kinderen deze brillen. De brillen worden gekenmerkt door kwaliteitsglazen die zeer goed beschermen tegen de zon en hippe ontwerpen van het montuur. Bekijk de totale collectie items hier op Babypark. Je kunt hier naar hartenlust online shoppen en nog veel meer kinderartikelen bij de zonnebrillen van Baby Banz kopen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Babybanz Star Zonnebril

    Met de Babybanz zonnebril heeft je kindje geen last meer van zijn ogen als het tegen de zon inkijkt. De zonnebril beschikt over een zacht neusstuk en is geschikt vanaf de geboorte tot 2 jaar.
    19,99
1 Resultaten
Trustpilot