OKbaby

Op deze pagina vind je de babyartikelen van OKbaby. Stuk voor stuk zijn de items praktische voegen ze iets toe aan je babyuitzet. Ken je de collectie van OKbaby nog niet? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina en ontdek de artikelen van OKbaby. Bij de productbeschrijvingen vind je alle specifieke eigenschappen en meerdere foto's waarop je de artikelen in gebruik ziet. 

Lees meer...

OKbaby

Het merk OKbaby is afkomstig uit Italië. Veiligheid staat bij OKbaby hoog in het vaandel. Alle artikelen voldoen dan ook aan de laatste Europese veiligheidsnormen en kun je met een gerust hart gebruiken. De OKbaby producten zijn allemaal voorzien van een serienummer waarbij je zelfs de gebruikte grondstoffen kunt traceren.

OKbaby online bestellen

De collectie van OKbaby is eenvoudig online te bestellen via deze pagina. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Plaats je je bestelling op een werkdag en voor 20 uur? Dan wordt je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al thuisbezorgd. Tijdens het bestelprocces kun je aangeven welke bezorgdatum jouw voorkeur heeft. Wil je liever achteraf betalen? Ook dat is bij bestellen op Babypark.nl geen probleem. 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    OKbaby Opla Douchezitje

    Het OKbaby Opla Douchezitje is een comfortabel badje waar je kindje heerlijk in kan badderen. Je kan het badje binnen of buiten gebruiken en is voorzien van een stop die snel het water afvoert.
    39,90
1 Resultaten
Trustpilot