Blenders en Maaltijd accessoires

Veel van wat je nodig hebt aan maaltijdaccessoires, vind je op deze pagina. Kijk gerust eens uitgebreid rond om te zien welke maaltijd accessoires het leven van jou en je kindje nóg aangenamer maken. Een groente- en fruitsnijder kan bijvoorbeeld heel handig zijn. Zo snijd je groente en fruit voor je kindje razendsnel in kleine blokjes.

Lees meer...

Blenders

Zelf de maaltijd voor je baby maken, mét verse ingrediënten, is natuurlijk heel gezond. Vind je dit teveel werk? Met speciale hulpmiddelen is het klusje zo geklaard. Wij verkopen speciale babymaaltijd blenders voor het pureren van het voedsel. Met de meeste blenders kun je het voedsel eerst laten stomen, zodat het gaar wordt. Sommige blenders zijn bedoeld om vier maaltijden tegelijkertijd te maken. Is dat niet handig?

Maaltijdaccessoires

Sommige maaltijdaccessoires zijn heel origineel vormgegeven zoals bijvoorbeeld sommige opvallende slabbetjes. Bakjes die het eten van je kindje warm houden, zijn ideaal. Als je met je kindje op pad gaat, kun je eten meenemen dat warm moet blijven. Op deze pagina vind je ons ruime en actuele assortiment met maaltijdaccessoires.

Lees minder...
85 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Skip Hop Snack Cup Zoo Lieveheersbeestje

  Met de Skip Hop snack cup Zoo lieveheersbeestje neem je handig tussendoortjes mee voor je kindje. De snack cup beschikt over een afsluitbaar deksel, flexibele opening en easy grip handvat. De snack cup is gemaakt van BPA-vrij materiaal en bevat een inhoud van 700ml.
  11,50
 • Quick view

  Beaba Multi Portions 90 ml Mistgrijs

  Met de Beaba Multi Portions 90 ml Mistgrijs kan je verschillende hapjes voor je kindje invriezen. Hierdoor heeft je kindje altijd een gezonde hap. De Multiportions zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,50
 • + Gratis Kookboek
  Quick view

  Beaba Babycook® Solo

  De Beaba Babycook® Solo heeft een extra grote kom en kan zowel mixen, stomen, ontdooien en verwarmen. Zo heb je in slechts 15 minuten een gezonde maaltijd voor je kindje waarbij de voedingsstoffen worden behouden.
  164,99
 • Quick view

  Little Indians Lunchbox Leopard

  Met de stijlvolle Little Indians Lunchbox Leopard kan je kindje handig de lunch meenemen. De lunchbox is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is gemakkelijk schoon te maken. De lunchbox kan in de vaatwasser.
  14,95
 • Quick view

  Little Indians Lunchbox Pavement

  Met de stijlvolle Little Indians Lunchbox Pavement kan je kindje handig de lunch meenemen. De lunchbox is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is gemakkelijk schoon te maken. De lunchbox kan in de vaatwasser.
  14,95
 • Quick view

  Puck Diepvriesbakje

  Met dit handige Puck Diepvriesbakje kan je al het eten voor je kindje opwarmen of invriezen. Het bakje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een handige datumaanduiding. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  12,-

  7,95

 • Quick view

  Beaba Bewaarpotjes 3 stuks

  Met deze Beaba Bewaarpotjes 3 stuks kan je handig je zelfgemaakte eten opwarmen of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.
  17,99
 • Quick view

  Beaba Siliconen Bewaarpotje Jungle Blauw

  Met dit Beaba Siliconen Bewaarpotje Jungle Blauw kan je zelfgemaakt eten bewaren, ontdooien of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.
  21,99
 • Quick view

  Beaba Siliconen Bewaarpotje Spring Pastel

  Met dit Beaba Siliconen Bewaarpotje Spring Pastel kan je zelfgemaakt eten bewaren, ontdooien of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.
  21,99
 • Quick view

  Beaba Multi Portions 150 ml Mistgrijs

  Met de Beaba Multi Portions 150 ml Mistgrijs kan je verschillende hapjes voor je kindje invriezen. Hierdoor heeft je kindje altijd een gezonde hap. De Multiportions zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,50
 • Quick view

  Sebra Seven Seas Lunchbox

  Met de Sebra Seven Seas Lunchbox neemt je kindje gemakkelijk een gezonde lunch mee naar school. De lunchbox is eenvoudig te openen en te sluiten door middel van de klem aan de voorkant en beschikt over een verdeler.
  11,95
 • Quick view

  Beaba Glazen Bewaarpotje 3 Stuks

  Met dit handige Beaba Glazen Bewaarpotje 3 Stuks kan je handig je zelfgemaakte eten opwarmen of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.
  33,99
 • Quick view

  OXO Tot Babyvoeding Diepvriesbakje Teal

  Het OXO Tot Babyvoeding Diepvriesbakje Teal is ideaal om babyvoeding in te vriezen. Het bakje is stapelbaar en beschikt over 14 vakjes met afgeronde vorm. Hierdoor komen de blokjes eenvoudig los van het vakje.
  7,45
 • Quick view

  Nijntje Bewaarbakjes 210 ml 6 Stuks

  Met deze Nijntje Bewaarbakjes 210 ml 6 Stuks kan je zelfgemaakt eten en gezonde snacks bewaren, ontdooien of invriezen. Het handige bewaarbakje is hermetisch afsluitbaar en kan na gebruik in de wasmachine.
  8,99
 • Quick view

  Nijntje Pakjeshouder

  Het handige Nijntje Pakjeshouder voorkomt dat er wordt geknoeid met drinkpakjes. De houder is geschikt voor pakjes van 150 en 200 ml en voorzien van voetjes waarmee het drinkpakje stabiel blijft staan.
  2,99
 • Quick view

  Nijntje Bewaarpotjes 120 ml 6 Stuks

  Met deze Nijntje Bewaarpotjes 120 ml 6 Stuks kan je zelfgemaakt eten en gezonde snacks bewaren, ontdooien of invriezen. Het handige bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en kan na gebruik in de wasmachine.
  5,99
 • Quick view

  Laessig Little Chums Lunchbox 3 Stuks

  Met de Laessig Little Chums Lunchbox 3 Stuks kan je kindje makkelijk de lunch meenemen. De boxen hebben een vrolijke print en zijn eenvoudig te openen en te sluiten. De set wordt geleverd per 3 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Beaba Babycook® Neo

  De Beaba Babycook® Neo heeft een extra grote kom en kan zowel stomen, mixen, opwarmen en ontdooien. Zo heb je in slechts 15 tot 25 minuten een gezonde maaltijd voor je kindje waarbij de voedingsstoffen worden behouden.
 • Quick view

  Babymoov Nutribaby+

  De Babymoov Nutribaby+ is een praktische hulpmiddel bij het bereiden van een gezonde maaltijd voor je kindje. Het apparaat heeft bijzonder veel functies en is eenvoudig schoon te maken na gebruik.
 • Quick view

  Beaba Glazen Bewaarpotje 150 ml

  Met dit Beaba Glazen Bewaarpotje 150 ml kan je handig je zelfgemaakte eten opwarmen of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.
  10,50
 • Quick view

  OXO Tot Diepvriesbakjes Teal 6 x 60 ml

  De OXO Tot Diepvriesbakjes Teal 6 x 60 ml zijn ideaal voor de maaltijden van je kindje. Je kunt de diepvriesbakjes overal voor gebruiken. De diepvriesbakjes zijn goed luchtdicht, waterdicht en lekvrij.
  12,95
 • Quick view

  Ubbi Tweat Snackbox

  Wil je je kindje wat lekker meegeven? Geef het dan mee in een Ubbi Tweat Snackbox. Zo heeft je kindje altijd wat lekkers bij de hand en blijft de lekkernij en schoon en fris. Ook gemakkelijk op te bergen.
  14,95
 • Quick view

  Munchkin Miracle Cup Deksels 4 Stuks

  Met de Munchkin Miracle Cup Deksels 4 Stuks weet je zeker dat de Miracle® Cup goed afgesloten is. De deksels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 4 stuks in verschillende kleuren.
  6,49
 • Quick view

  Beaba Multi Porties Opbergbakjes 6 x 90 ml

  Met de handige Beaba Multi Porties Opbergbakjes 6 x 90 ml kan je verschillende hapjes voor je kindje invriezen en bewaren. De opbergbakjes zijn gemaakt van soepel materiaal en hermetisch afsluitbaar.
85 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4