Blenders en Maaltijd accessoires

Veel van wat je nodig hebt aan maaltijdaccessoires, vind je op deze pagina. Kijk gerust eens uitgebreid rond om te zien welke maaltijd accessoires het leven van jou en je kindje nóg aangenamer maken. Een groente- en fruitsnijder kan bijvoorbeeld heel handig zijn. Zo snijd je groente en fruit voor je kindje razendsnel in kleine blokjes.

Lees meer...

Blenders

Zelf de maaltijd voor je baby maken, mét verse ingrediënten, is natuurlijk heel gezond. Vind je dit teveel werk? Met speciale hulpmiddelen is het klusje zo geklaard. Wij verkopen speciale babymaaltijd blenders voor het pureren van het voedsel. Met de meeste blenders kun je het voedsel eerst laten stomen, zodat het gaar wordt. Sommige blenders zijn bedoeld om vier maaltijden tegelijkertijd te maken. Is dat niet handig?

Maaltijdaccessoires

Sommige maaltijdaccessoires zijn heel origineel vormgegeven zoals bijvoorbeeld sommige opvallende slabbetjes. Bakjes die het eten van je kindje warm houden, zijn ideaal. Als je met je kindje op pad gaat, kun je eten meenemen dat warm moet blijven. Op deze pagina vind je ons ruime en actuele assortiment met maaltijdaccessoires.

Lees minder...
56 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Philips Avent 4-in-1 Stomer / Blender

  Met de Philips Avent 4-in-1 Stomer / Blender kun je gevarieerde maaltijden voor je kindje maken. Het apparaat wordt geleverd met handige accessoires zoals een bewaarbakje die geschikt is voor de vriezer.

  169,99

  121,95

 • Quick view

  Babymoov Nutribaby+

  De Babymoov Nutribaby+ is een praktische hulpmiddel bij het bereiden van een gezonde maaltijd voor je kindje. Het apparaat heeft bijzonder veel functies en is eenvoudig schoon te maken na gebruik.
  129,95
 • Quick view

  Avent Bewaarbekers 2 x 10 Stuks

  De Avent bewaarbekers zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal, waarin je de voeding van je kindje kunt bewaren. De set bestaat uit 10 bewaarbekers van 180 ml, 10 bewaarbekers van 240 ml, een lepeltje en 20 deksels.

  32,99

  21,95

 • Quick view

  Ubbi Tweat Snackbox

  Wil je je kindje wat lekker meegeven? Geef het dan mee in een Ubbi Tweat Snackbox. Zo heeft je kindje altijd wat lekkers bij de hand en blijft de lekkernij en schoon en fris. Ook gemakkelijk op te bergen.
  12,95
 • Quick view

  Beaba Glazen Bewaarpotje 150 ml

  Met dit Beaba Glazen Bewaarpotje 150 ml kan je handig je zelfgemaakte eten opwarmen of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.
  10,50
 • Quick view

  Avent Bewaarbekers 240 ml 5 Stuks

  De Avent bewaarbekers zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal, waarin je de voeding van je kindje kunt bewaren. Wordt geleverd inclusief: 5 bekers van 240 ml en 5 deksels. De stapelbare bekers zijn geschikt voor de vriezer en koelkast!

  8,99

  7,95

 • Quick view

  Avent Bewaarbekers 180 ml 10 Stuks

  De Avent bewaarbekers zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal, waarin je de voeding van je kindje kunt bewaren. Deze set wordt bestaat uit 10 bekers van 180 ml en 10 deksels. De stapelbare bekers zijn geschikt voor de vriezer en koelkast.

  16,99

  14,95

 • Quick view

  Done By Deer Elphee Placemat

  Met de vrolijke Done By Deer Elphee Placemat creëer je voor je kind een eigen plekje aan tafel waar het zelfstandig kan leren eten. De placemat is voorzien van een anti-sliplaag en is te reinigen in de vaatwasser.
  12,95
 • Quick view

  Done By Deer Elphee Lunchbox

  Met de Done By Deer Elphee Lunchbox kan je kindje handig de lunch meenemen. De lunchbox is gemaakt van kwalitatief plastic materiaal en is gemakkelijk schoon te maken. De lunchbox kan niet in de vaatwasser.
  7,95
 • Quick view

  Sebra Siliconen Placemat Olifant

  Met de vrolijke Sebra Siliconen Placemat Olifant creëer je voor je kind een eigen plekje aan tafel waar het zelfstandig kan leren eten. De placemat is voorzien van een anti-sliplaag en is te reinigen in de vaatwasser.
  17,95
 • Quick view

  Liewood Aura Cat Placemat

  Met de Liewood Aura Cat Placemat creëer je voor je kind een eigen plekje aan tafel waar het zelfstandig kan leren eten. De placemat heeft een uniek design en is geschikt voor in de vaatwasser.
  14,-
 • Quick view

  Beaba Multi Porties Opbergbakjes 6 x 150 ml

  Met de handige Beaba Multi Porties Opbergbakjes 6 x 150 ml kan je verschillende hapjes voor je kindje invriezen en bewaren. De opbergbakjes zijn gemaakt van soepel materiaal en hermetisch afsluitbaar.
  24,50
 • Quick view

  OXO Tot Diepvriesbakjes Teal 4 x 120 ml

  De OXO Tot Diepvriesbakjes Teal 4 x 120 ml zijn ideaal voor de maaltijden van je kindje. Je kunt de diepvriesbakjes overal voor gebruiken. De diepvriesbakjes zijn goed luchtdicht, waterdicht en lekvrij.
  12,95
 • Quick view

  Skip Hop Bakje Aap

  Het Skip Hop bakje aap houdt het eten van je kindje warm en koud. Het bakje is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een inhoud van 325 ml. Geschikt vanaf 12 maanden en wordt geleverd inclusief vork en lepel.
  22,50
 • Quick view

  Dr. Brown's Pureerder

  De Dr. Brown's Pureerder helpt je om een makkelijke en gezonde maaltijd voor je kindje te maken. Binnen en handomdraai stamp je de groente en fruit fijn met behulp van de speciale deksel.
  7,49
 • Quick view

  OXO Tot Diepvriesbakjes Teal 4 x 180 ml

  De OXO Tot Diepvriesbakjes Teal 4 x 180 ml zijn ideaal voor de maaltijden van je kindje. Je kunt de diepvriesbakjes overal voor gebruiken. De diepvriesbakjes zijn goed luchtdicht, waterdicht en lekvrij.
  19,95
 • Quick view

  Twistshake Klikmat Mini

  De Twistshake Klikmat Mini kan worden gecombineerd met alle bordjes en kommetjes van Twistshake. Wanneer je het bordje op de mat hebt bevestigd zal je kindje het bijna onmogelijk kunnen verplaatsen.
  27,50
 • Quick view

  Infantino Knijpzak Lepels

  Met deze Infantino Knijpzak Lepels kan je nog makkelijker je kindje eten geven. De lepels zijn geschikt voor de knijpzakjes van Infantino of een universeel knijpzakje en worden geleverd in een handige travelcase.
  5,99
 • Quick view

  Skip Hop Snack Cup Zoo Aap

  Met de Skip Hop snack cup Zoo aap neem je handig tussendoortjes mee voor je kindje. De snack cup beschikt over een afsluitbaar deksel, flexibele opening en easy grip handvat. De snack cup is gemaakt van BPA-vrij materiaal en bevat een inhoud van 700ml.
  9,99
 • Quick view

  Beaba BabySqueez 2-in-1

  Het Beaba BabySqueez 2-in-1 is erg handig om je kindje kennis te laten maken met verschillende smaken van eten. Te gebruiken vanaf 6 maanden en is gemaakt van kwalitatief silicone en BPA-vrij materiaal.
  16,50
 • Quick view

  Alecto 5-in-1 Babyfood Processor

  Maak de maaltijd van je kindje eenvoudig gereed met de Alecto 5-in-1 Babyfood Processor. Dit multifunctionele apparaat kan blenden, pureren, opwarmen, stomen en steriliseren en neemt zodoende al het werk uit handen.

  89,99

  69,-

 • Quick view

  Babymoov Nutribaby+ XL

  Met de Babymoov Nutribaby+ XL is het mogelijk tot wel 14 gezonde en gevarieerde babymaaltijden in één keer te bereiden. Het handige apparaat heeft bijzonder veel opties en is eenvoudig schoon te maken.
  174,95
 • Quick view

  Beaba Glazen Bewaarpotje 400 ml

  Met dit Beaba Glazen Bewaarpotje 400 ml kan je handig je zelfgemaakte eten opwarmen of invriezen. Het bewaarpotje is hermetisch afsluitbaar en beschikt over een duidelijk zichtbare maatverdeling.
  13,99
 • Quick view

  Beaba Rijst / Pastakoker Babycook® Plus Wit

  Ben je in het bezit van de Beaba Babycook® Plus? Dan kan deze Beaba Rijst / Pastakoker Babycook® Plus Wit goed van pas komen! In de koker kun je allerlei zetmeelproducten klaarmaken voor je kindje.
  10,99
56 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3